Sovinnon siiville -kulttuurisarja

Baritoni Jussi Järvenpää
Pianisti Anna Kulmala
Aika: 19.8.-4.11.2018
Paikka: Pyhän Birgitan kirkko (Kirkkopolku 1)

Koko syksyn jatkuva Sovinnon siiville -kulttuuritapahtumien sarja on seurakunnan panos vuoden 1918 sisällissodan muistovuoteen. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja ne ovat Pyhän Birgitan kirkossa, jos ei ole muuta mainittu.

Lisätiedot: Kaisa Naukkarinen, p. 050 544 3345 tai Leena Sorsa, p. 050 544 3344, sp. etunimi.sukunimi@evl.fi .

Su 19.8. klo 18 Oi muistatko vielä sen virren –konsertti Pyhän Birgitan kirkossa. Toivo Kuulan ja Oskar Merikannon musiikkia. Esiintyjinä Leila Puhakka (sopraano), Jussi Järvenpää (baritoni), Anna Kulmala (piano) ja Sauli Kulmala (viulu) ja Eeva Leijo (sello). Vapaa pääsy, ohjelma 5 €.

Su 26.8. klo 18 kirjailija Sirpa Kähkösen kirjallisuusilta Pyhän Birgitan kirkossa. Uusi mikrohistoriallinen teos ”Hugo 1918” kertoo Hugo Enbomin ja hänen perheensä tarinan. Vieraana myös Enbomin pojantytär Eija Mäkinen. Musiikissa Toni Tatti, kitara. Vapaa pääsy.

Su 16.9. klo 18 Miten rauha säilytetään yhteiskunnassa? Hussein al-Taeen puheenvuoro rauhasta Pyhän Birgitan kirkossa. Al-Taee on Crisis Management Initiativen (CMI) erityisasiantuntija. Musiikissa Marianne Järvinen (huilu). Vapaa pääsy.

Su 7.10. klo 18 Tuokaa heille leipää. Näytelmä nykyajan Suomesta, kirj. Ritva Mäkelä. Rooleissa Marja Kattelus, Riikka Reini ja Ensio Partanen, musiikissa SENFI. Vapaa pääsy.

Su 28.10. klo 18 Sovinnon siiville -hartaus Ristimäen kappelissa (Sotavallantie 86), vapaa pääsy.

Su 4.11. klo 18 työväen lauluja ja Siionin virsiä Vanhassa pappilassa (Rovastintie 3), Sovinnon siiville-sarja päättyy, vapaa pääsy.