Armoa! Ilta Lauran kanssa -talk show Nuorisotalolla 28.10.

8.10.2017

Ilta Lauran kanssa -talk show tulee lokakuun lopussa Lempäälään.

Teemana on kirkon reformaation juhlavuoteen liittyen Armoa! Illan vieraat ovat kukin saaneet katsoa armoa silmästä silmään, joko oman työnsä kautta tai omaan kasvuprosessiin liittyen, elämän kaikkein vaikeimpina aikoina.

Laura Siltalan kanssa keskustelevat Kylmäkosken vankilan pastori Vesa Mäkelä, entinen vanki, evankelista Jarkko Lassila sekä Veli-Pekka ja Minna Joki-Erkkilä.

Pastori Mäkelä pohtii vankien kanssa elämää, syyllisyyttä, armoa ja anteeksiantoa. Jarkko Lassila teki henkirikoksen 23–vuotiaana ja vietti vankiloissa 10 vuotta elämästään, Uskoon tulo oli iso käänne hänen elämässään. Joki-Erkkilän lääkäripariskunnan tytär surmattiin vuonna 2011. He ovat joutuneet käymään läpi helvetin, ennen kuin pystyivät antamaan anteeksi ja päästämään irti katkeruuden kahleesta.

Illan elämänmakuisesta musiikista vastaa laulaja-lauluntekijä Antti Kleemola.

Toimittaja Laura Siltala aloitti yhdeksän vuotta sitten Turun Linnateatterissa talk showt, joista on nopeasti muodostunut ainutlaatuinen, erityinen konsepti.

Ilta Lauran kanssa –talk show onnistuu omaleimaisella tavallaan olemaan yhtä aikaa sekä syvällinen että viihteellinen ilta, jossa keskustelut ovat avoimia, rohkeita ja rehellisiä. Yleisö saa osallistua keskusteluun turvallisesti omalla paikallaan.

Armoa! Ilta Lauran kanssa -talk show
la 28.10. klo 18
 Lempäälän Nuorisoseuran talossa (Iluksentie 5)
Vapaa pääsy.

Ilta jatkuu Uskon yön merkeissä Lempoisten srk-talossa ja Pyhän Birgitan kirkossa.

Lisää Laurasta:
iltalaurankanssa.fi

Seuraa somessa:
facebook.com/iltalaurankanssa
#armoa

Uskon yön ohjelmaa la 28.10.

Klo 20 alkaen iltapala ja virsijazzia Lempoisten srk-talossa (Kirkkopolku 1).
Virsijazztrio esiintyy. Iltapala maksullinen.

Klo 21 Lauletaan Lutheria -tapahtuma Pyhän Birgitan kirkossa.
Ollaan rennosti uskon ja reformaation äärellä:
- seurakunnan kuorot laulavat Lutherin virsiä, mukana Hymnus, Klaarat-kuoro, Pietari & Kalat ja Pyhän Birgitan Laulajat
- Lutheria jazz-twistillä, Virsijazztrio. Triossa esiintyvät Anu Ahjokoski, basso, Petri Ahjokoski, kitara ja Hannu Hiltula, saksofoni.
- yhteislaulua
- Luther-monologi, kirj. Ritva Mäkelä, Lutherina Ensio Partanen.
- puhetta Lutherin teologiasta, seurakuntapastori Emmi Korpi

Uskon yö jatkuu kirkon vastapäätä Kahvila Olkkarissa (Tampereentie 4), jossa on käynnissä 48 tunnin rukousmaraton. Teetä, keskustelua ja hiljentymistä rukouksen äärellä.