Levähdä - hengellisen ohjauksen viikonloppu

2.10.2017

Kaipaatko syvemmälle elämässäsi ja hengellisellä matkallasi? Sen paikantamista, missä olet juuri nyt? Suunnan löytämistä sumuisen maiseman keskellä?

Hengellisen ohjauksen päivät raivaavat tilaa kaiken tämän ihmettelylle.

Paljaana näkee syvemmälle -otsikon alla on hengellisen ohjauksen päivät Sääksmäen upeassa luontoympäristössä Pappilanniemen kurssikeskuksessa. Ajankohta on marraskuun toinen viikonloppu 10.-12.11.2017. Kurssi alkaa perjantaina kello 18 ja päättyy sunnuntaina kello 14.

Pysähtyminen, levollinen hengittely ja Jumalan puhuttelun kuunteleminen mahdollistuvat erilaisten harjoitusten, rukoushetkien, arvostavan kuuntelun sekä hiljaisten vaellusten avulla.

Marraskuun luontoympäristö, Rapolan harju ja Sääksmäen keskiaikainen kivikirkko palvelevat samaa tarkoitusta. Ohjaajina toimivat ignatiaaniset retriitinohjaajat ja kirkon työntekijät: Jussi Holopainen, Aija Kaartinen, Anne Knaapi, Arja Kujala, Teemu Salminen, Aulikki Kalliolahti ja Laura Tuhkanen-Jukkola.

Täysihoito 1h huoneessa omin liinavaattein 160-175 € /hlö. Ilmoittautumiset ja ruokavaliot 30.10. mennessä paivi.siltanen@evl.fi

Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille.

Tiedustelut:
Jussi Holopainen
hengellisen ohjauksen pastori ja psykoterapeutti