Hae kesätyöntekijäksi nuoriso- ja rippikoulutyöhön

9.11.2017

Wanted! Haemme kesäkaudelle 2018 viittä kausityöntekijää erimittaisiin määräaikaisiin työtehtäviin.

Työnkuvaan kuuluvat pääasiassa rippikoulut, varhaisnuorisotyön leirit ja viikkotoiminnan järjestäminen nuorille. Lisäksi työntekijällä on halutessaan mahdollisuus tehdä myös muita seurakunnan kesään kuuluvia työtehtäviä.

Valittavien tulee olla kirkollisen nuorisotyön tai teologian opiskelijoita tai henkilöitä, joilla on muu soveltuva koulutus. Myös valmistuneet huomioidaan. Palkkaus on kirkon sopimusten mukainen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään sunnuntaina 26.11.2017 seurakuntapastori Henri Karviselle sähköpostitse osoitteeseen henri.karvinen(at)evl.fi.

Hakemusten perusteella valitsemme haastateltavat. Haastattelut pidetään viikolla 48. Hakemukseen tulee liittää suosittelijan/suosittelijoiden yhteystiedot.

Lisätietoja antaa seurakuntapastori Henri Karvinen, p. 050 544 3393.

Nuorisotyön porukka poseeraa. Takarivissä vas. nuorisotyönohjaajat Jussi Salo, Kimmo Lämsä, Tiina Koskinen, Tatu Leijo ja Heli Orre. Edessä pastori Henri Karvinen.