Huippugospelia kirkossa 19.11. - Jukka Leppilampi & co.

13.11.2017

Jukka Leppilammen, Marzi Nymanin, Maria Ylipään ja Tove Leppilammen seitsemän kirkkokonserttien kiertue päättyy marraskuun 19. Lempäälän kirkkoon. Konsertti on ainoa Pirkanmaalla.

Luvassa on intensiivinen ja sielukas ilta. Neljän vahvan ja persoonallisen artistin tulkitsemina kuullaan lauluja Jukka Leppilammen uusimmalta levyltä Tämä huone, tämä hetki, ainutlaatuisia versioita Leppilammen klassikkokappaleista sekä aivan uusia julkaisemattomia lauluja.

Psalmien improvisoiminen ja ennen julkaisemattomat laulut tekevät Jukka Leppilammen marraskuisen kiertueen jokaisesta illasta yllätyksen.

Jukka Leppilampi iloitsee kvartetin yhteistyöstä:
- On harvinaista herkkua, että saamme heittäytyä yhdessä pidempään kiertueeseen. Odotan jo millaisia uusia ulottuvuuksia musiikissa yhdessä löydämme!

Jukka Leppilammen uusin albumi Tämä huone, tämä hetki -levyn ovat tuottaneet Marzi Nyman ja Jukka Leppilampi. Laulujen tekstit ovat syntyneet yhteistyössä tuttujen sanoittajien kanssa. Leppilampi on säveltänyt kaikki levyn laulut.

Jukka Leppilampi, Marzi Nyman, Maria Ylipää ja Tove Leppilampi su 19.11. klo 18 Lempäälän Pyhän Birgitan kirkossa.

Liput ennakkoon 15 € palvelupalkkioineen: Lippu.fi, ovelta 20 €.
Kiertueen tuottavat Kansan Raamattuseura ja Ohjelmatoimisto Kristalli.

Jukka Leppilammen (kolmas vas.) musiikkia tulkitsevat konsertissa myös tunnetut artistit Maria Ylipää (vas.), Tove Leppilampi ja Marzi Nyman.