Jaana Mäkinen toimistosihteerin sijaiseksi

21.12.2017

Tamperelainen markkinointimerkonomi Jaana Mäkinen on valittu määräaikaiseen tehtävään seurakunnan taloustoimiston toimistosihteeriksi. Hän on työskennellyt viimeksi  toijalalaisessa yrityksessä muun muassa osto- ja myyntireskontrassa ja palkanlaskennassa.

Mäkinen aloittaa työt 11. tammikuuta 2018. Hänen pestinsä kestää 24. marraskuuta asti.

Määräaikaista tehtävää haki 79 henkilöä, joista kuusi kutsuttiin haastatteluun.

Vakituinen toimistosihteeri Hanna Räihä jää toimivapaalle 16. tammikuuta.

Seurakunnan taloustoimiston toimistosihteerin tehtäviin kuuluvat osto- ja myyntireskontran hoito, asiakaspalvelu sekä palkanlaskennan avustavat tehtävät.

Kirkkoneuvosto valitsi toimistosihteerin sijaisen kokouksessaan 12. joulukuuta.

Vahtimestarin ja papin tehtävät hakuun

Samassa kokouksessa kirkkoneuvosto päätti laittaa hakuun heti alkuvuodesta kaksi työtehtävää.

Toinen on vahtimestari-siivoojan toimi ja toinen seurakuntapastorin virka. Vahtimestari Pirkko Kuusjärvi jää eläkkeelle ensi syksynä. Kertyneiden lomien vuoksi hän jää pois jo keväällä 2018.

Seurakuntapastori Päivi Aikasalo on irtisanoutunut virastaan ensi vuoden alusta lähtien. Ennen uuden papin valintaa virkaa hoitaa pastori Laura Tuhkanen-Jukkola.

Kirkkoneuvosto valitsi myös nuoriso- ja rippikoulutyön määräaikaiset kesätyöntekijät. Valitut ovat Enni Huhtala, Konsta Järviluoma, Tuomas Kauppinen, Tommi Laaksonen ja Ulrika Walter.

Vanhan pappilan tilavuokriin reilu alennus

Ensi vuoden alusta lähtien Vanhan pappilan tilavuokra on aikaisempaa alempi. Oman seurakunnan jäsenille tilavuokra kastetta varten on sata euroa ja muistotilaisuutta varten 150 euroa. Muita juhlia järjestettäessä vuokra on 200 euroa.

Myös toisen seurakunnan jäsenten hinnat alenivat. Heille Vanhan pappilan tilavuokra kastetilaisuutta varten on 200 euroa, muistotilaisuutta varten 400 euroa ja muita tilaisuuksia varten 500 euroa.

Kirkkoon kuulumattomien tilavuokrat jäivät ennalleen ja ovat 300, 1000 ja 1400 euroa.

Kirkkoneuvosto käsitteli joulukuun kokouksessaan myös maa-alan myyntiä partiolle ja Ehtookodon alueen maanvuokrasopimukseen liittyvää esisopimusta. Molemmat asiat siirtyivät kirkkovaltuuston käsittelyyn.

Kirkkoneuvoston 12. joulukuuta pidetyn kokouksen pöytäkirja löytyy tämän linkin takaa.