Kirkkoneuvoston ja -valtuuston päätöksiä

9.2.2018

Sekä seurakunnan kirkkoneuvosto että -valtuusto kokoontuivat vuoden ensimmäisiin kokouksiinsa 23. tammikuuta.

Kirkkoneuvosto hyväksyi vuoden 2018 kolehtikohteet ja omalta osaltaan Sääksjärven seurakuntatalon alueen viimeisimmän kaavan. Kokouksessaan neuvosto päätti laittaa hakuun vahtimestari-siivoojan paikan, sillä tehtävän nykyinen haltija jää eläkkeelle. Työntekijää haetaan kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään.

Kirkkovaltuusto puolestaan hyväksyi lopullisesti maakaupan 5,3 hehtaarin määräalasta partiolippukunta Kyynärön Kiertäjien kanssa.

Lisäksi valtuusto hyväksyi Ehtookodon alueella olevan tontin maanvuokrasopimukseen liittyvän esisopimuksen. Sopimusosapuolena on Ehtookodon Tukisäätiö ry.

Sopimus koskee 50 vuoden vuokra-aikaa ja sen ehtoja tontilla nuomero 34. Alueella on käynnissä kaavoitushanke.

Lue kirkkoneuvoston pöytäkirja kokonaisuudessaan tämän linkin takaa.
Lue kirkkovaltuuston pöytäkirja tämän linkin takaa.