Vahtimestari-siivoojan tehtävät täytettiin

28.2.2018

Lempäälän seurakunnan kirkkoneuvosto täytti 20.2. pidetyssä kokouksessa kaksi kevään aikana vapautuvaa vahtimestari-siivoojan tehtävää. Toinen tehtävistä on vakituinen ja toinen määräaikainen.

Vakituiseen vahtimestari-siivoojan tehtävään valittiin koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella Piia Lehtinen Lempäälästä. Varalle tuli valituksi Minna Puranen, myös Lempäälästä.

Kahden vuoden määräaikaiseen siivooja-vahtimestarin tehtävään valittiin haastatteluryhmän esityksen mukaisesti Mirva Matikka ja varalle Eija Korhonen, molemmat Lempäälästä.

Tehtävät laitettiin tammikuussa avoimeen hakuun, ja niihin tuli määräaikaan mennessä 41 hakemusta. Tehtävän nykyiset haltijat jäävät eläkkeelle maalis-huhtikuussa.