Kahvila Olkkarin tuotolla tuetaan Myanmarin lapsia

28.2.2018

Kahvila Olkkarin tuotto ohjataan vuoden 2018 alusta Myanmarissa sijaitsevan lastenkeskuksen tukemiseen. Kirkkoneuvosto teki asiasta päätöksen kokouksessaan 20.2.

Tuen kohteena on Chaung Thar’ssa Bengalin lahden rannikolla toimiva Love Myanmar Children’s Center -lastenkeskus, jossa asuu 30 iältään 3–20 -vuotiasta lasta ja nuorta. Yhteistä kaikille on köyhyys ja heikot mahdollisuudet selviytyä elämässä.

Kesällä 2016 avattu keskus tarjoaa asukkailleen turvallisen kasvupaikan: kodin, vaatteet, terveellisen, riittävän ravinnon ja mahdollisuuden käydä koulua alaluokilta lukioon asti.

Lastenkeskusta ylläpitää pirkanmaalainen yhdistys, Love Myanmar Ministries ry, jonka toiminta Suomessa ja Myanmarissa perustuu kristilliselle arvopohjalle.

Kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan myös lähetyskirppis Toivontorin tuotosta: se ohjataan edellisvuosien tapaan naisten ja tyttöjen turvakodille, Kimbiliolle, sen toiminnan käynnistämiseen Tansaniassa.