Puistolinnaan kesäkahveille ja keskipäivän keitolle

11.7.2018

Varsinkin kesällä on mukavaa lähteä lounaalle tai kahville mukavassa seurassa. Kaveri on kuitenkin lomareissulla eikä huvittaisi yksin kokata ja siivota sen jälkeen keittiötä. Tuttu tunne?

Kesäperjantaisin kannattaa suunnata vaikka koko perheen voimin terveyskeskuksen lähellä sijaitsevaan Puistolinnaan, jossa on tarjolla puolenpäivän aikaan herkullinen keittolounas.

Edellisinä vuosina ja alkukesällä keskipäivän keitto on kerännyt paikalle jopa 30–40 lounastajaa. Aurinkoisella ilmalla väki levittäytyy sisätiloista idyllisen keltaisen puuhuvilan pihamaalle.

Ateriasta ei peritä maksua, mutta lounastaja voi jättää pienen lahjoituksen yhteiseen kolehtikippoon.

-        Keskipäivän keitto ja kesäkahvit Puistolinnassa ovat saaneet kiitosta erityisesti rennosta tunnelmastaan. Keskipäivän keitolle ja kesäkahveille tullaan syömään, mutta myös kohtaamaan muita ihmisiä ja keskustelemaan vapaasti, diakonian työalajohtaja Henriikka Tarri kertoo.

Keskipäivän keittoa tarjotaan perjantaisin klo 12 heinäkuun 27. päivään saakka, kesäkahvit keskiviikkoisin klo 13 heinäkuun 25.päivään saakka Puistolinnassa (Himminpolku 13).