Hae määräaikaista kiinteistöpäällikön paikkaa

10.8.2018

KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖN tehtävä

Lempäälän ja Sääksmäen seurakunnat hakevat yhteiseen kolmen vuoden määräaikaiseen tehtävään kiinteistöpäällikköä.

Kiinteistöpäällikön keskeisiä tehtäviä ovat:
- johtaa seurakunnan kiinteistötoimen työskentelyä
- vastata kiinteistötoimen yleissuunnittelusta ja kehittämisestä sekä huolehtia talousarvion laadinnasta ja seurannasta työalansa osalta
- vastata maankäytön suunnittelusta
- vastata toimialaansa kuuluvien asioiden valmistelusta päätöksentekoa varten
- vastata toimialansa yhteistyöstä seurakunnan muiden työalojen ja muiden yhteistyötahojen kanssa
- toimia esimiehenä kiinteistönhuollon henkilökunnalle.

Kiinteistöpäällikön tehtävät sisältävät sekä teknisiä ja taloudellisia että hallinnollisia tehtäviä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva koulutus. Eduksi katsotaan aiempi kokemus kiinteistöalalta sekä esimiestehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä seurakunnan tehtävien erityisluonteen ymmärtämistä. Oman auton käyttö välttämätöntä.

Kiinteistöpäällikön tehtävän palkkaus on Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 602 mukainen (peruspalkka 3 155,44 euroa). Lisäksi maksetaan henkilökohtaista, työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15 prosenttia. Palkkatoiveen voi myös esittää.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään KirkkoHR-järjestelmän kautta, jonne on rekisteröidyttävä sisään. Hakemaan pääsee tämän linkin kautta: https://rekry.evl.fi/oikotie/#/login
Haku päättyy 27.8.2018 klo 12.00. Tehtävä tulee ottaa vastaan viimeistään 1.11.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lempäälän seurakunnan talousjohtaja Heidi Pirttijoki, p. 050 5443340 tai Sääksmäen seurakunnan talousjohtaja Eija Tuomioja, p. 0400 546 222.