Nyt kannattaa äänestää!

8.11.2018

Seurakuntavaaleissa valitaan Lempäälän seurakunnan päätöksentekijät vuosille 2019–2022.

Nyt valittavat 27 kirkkovaltuuston jäsentä suuntaavat päätöksillään seurakunnan tulevaisuutta. Tehtävä on todellinen mahdollisuus vaikuttaa paikallistasolla seurakunnan elämään, talouteen ja toimintaan. Luottamushenkilöt pääsevät valitsemaan myös kirkon korkeimman päättävän elimen, kirkolliskokouksen, päätöksentekijöitä. Siellä taas luodaan kirkon isoja suuntaviivoja.

"Käynnissä on arvovaalit
- kenen hätä jää piiloon?"

Näitä seurakuntavaaleja on sanottu arvovaaleiksi. Mitä tarkoittaa käytännössä, että #minun kirkkoni uskoo, toivoo, rakastaa, on lähellä ja uudistuu? Mitä se merkitsee meidän seurakuntamme elämässä nyt? Mihin asioihin kirkon tulee nyt erityisesti tarttua? Kenen hätä jää piiloon? Kuka kaipaa tukea ja apua? Entä millaisen kirkon jätämme lapsillemme ja lastenlapsillemme?

"Oman seurakunnan ehdokkaat
eivät ole vieraita tai kasvottomia"

Äänioikeus on seurakunnan jäsenen etuoikeus. Omassa seurakunnassamme ehdokkaat eivät ole vieraita tai kasvottomia. Jos valinta tuottaa vaikeuksia, vaalikone auttaa sinua löytämään parhaiten ajatteluasi vastaavan ihmisen kaikkien hyvien ehdokkaitten joukosta. Tutustu ehdokkaisiin ja tule äänestämään!

Vaalikoneeseen pääset tämän linkin kautta.

Vaaliterveisin
Leena Sorsa
seurakunnan vaalikoordinaattori

Äänestä Lempäälässä!

Ennakkoäänestys
Lempoisten seurakuntatalossa (Kirkkopolku 1)
ti-la 6.-10.11 kello 9-18.

Katso muut ennakkoäänestyspaikat tämän linkin takaa.

Äänestys varsinaisena vaalipäivänä 18.11:
Lempäälän Pyhän Birgitan kirkko (Kirkkopolku 1)
18.11. kello 11-20

Vaalikahvit 18.11. heti messun jälkeen
ja äänestyksen alkaessa kello 11 Lempoisten seurakuntatalossa.

Seurakuntavaalien koordinaattori Leena Sorsa.
Diakoni Johanna Kylmälahti ja Leena Sorsa olivat vaalitoimitsijoina ennakkoäänestyksen aikaan Lempoisten seurakuntatalossa.