Kirkkoneuvosto

Lempäälän seurakunnan kirkkoneuvosto johtaa seurakunnan hallintoa sekä seurakunnan talouden ja omaisuuden hoitoa. Neuvoston apuna on taloudellinen jaosto, joka valmistelee talousasiat neuvoston käsittelyä varten.

Kirkkoneuvoston kokouksiin osallistuvat luottamushenkilöiden lisäksi puheenjohtajana toimiva kirkkoherra Mikko Oikarinen sekä talouspäällikkö Heidi Pirttijoki.

Myös kirkkovaltuuston puheenjohtaja Kari Koppanen ja varapuheenjohtaja Usko Gullstén voivat osallistua kokouksiin.

Kokouksia on keskimäärin kerran kuussa.

Mikko Oikarinen

mikko.oikarinen(at)evl.fi

Timo Viitanen

varapuheenjohtaja

Kokouksia on keskimäärin kerran kuussa.

Mikko Oikarinen

mikko.oikarinen(at)evl.fi