Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuustoon kuuluu 27 jäsentä. Nykyisen valtuuston nelivuotinen toimikausi päättyy vuoden 2018 lopussa. Puheenjohtaja Kari Koppanen istumassa neljäs vasemmalta.

Kirkkovaltuusto on seurakunnan ylin päättävä elin, johon jäsenet valitaan seurakuntavaaleilla joka neljäs vuosi. Seurakuntavaalit järjestetään seuraavan kerran marraskuussa 2018.

Kirkkovaltuusto tekee mm. seurakunnan taloutta ja viranhaltijoita koskevat tärkeimmät päätökset, kuten toimintasuunnitelman, talousarvion ja tilinpäätöksen vahvistamisen, virkojen perustamisen ja lakkauttamisen sekä rakennushankkeet.

Lempäälän seurakunnan kirkkovaltuustoon kuuluu 27 varsinaista jäsentä. Valtuuston puheenjohtajana on kaksivuotiskauden 2017-2018 Kari Koppanen ja varapuheenjohtajana Usko Gullstén

Lempäälän seurakunnan kirkkovaltuuston kokoukset pyritään pitämään kuukauden neljäntenä tiistaina alkaen kello 18. Kokoukset pidetään yleensä Lempoisten seurakuntatalossa.

Esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan seurakunnan nettisivuilla mahdollisimman pian niiden hyväksymisen jälkeen.