Pajat

Jaakko Nurmesniemi, Terttu Hangisto, pastori Ensio Partanen, Anja Heino ja Johanna Kortelahti miettivät aikuistyön tulevaa toimintaa.

Lempäälän seurakunnan kullekin tehtäväalueelle on perustettu oma paja eli tehtäväalueesta vastaava työryhmä, joka on tarkoitettu tukemaan hengellistä työtä.

Aluetyöstä vastanneiden aluetyöryhmien toiminta päättyi vuoden 2012 lopussa. Pajat ottavat huomioon myös kylien ja kunnan eri osien tarpeet.

Seurakunnassa on vuoden 2013 alusta alkaen kuusi pajaa, joihin kuuluu sekä luottamushenkilöitä että työntekijöitä. Kirkkoneuvosto on valinnut pajojen puheenjohtajina toimivat luottamushenkilöt.

Pajan tehtävänä on valmistella vuosittain tehtäväalueen toimintasuunnitelma ja talousarvioehdotus kirkkoneuvostolle hyväksyttäväksi sekä huolehtia toimintasuunnitelman toteuttamisesta.

Paja myös seuraa ja arvioi tehtäväalueensa työtä koko seurakunnassa, tukee vapaaehtoistoimintaa ja pyrkii kehittämään seurakunnan työtä.

PAJAT 2015 - 2016

PAJA 1: LAPSI- JA PERHETYÖ JA PARISUHDETYÖ

• pj. Kirsi Wikman
  • jäsenet Jouko Rautkivi, Pauliina Österberg(kn), Liisa Korkatti, Lassi Seppä, Kati Korkeamäki, Kari Peltonen ja Risto Tuominen
  • pajan vastaava työntekijä: lapsi- ja perhetyön työalajohtaja Lea Blomqvist

PAJA 2: VARHAISNUORISOTYÖ, NUORISOTYÖ JA RIPPIKOULU

• pj. Leevi Cederlöf
  • jäsenet Asko Siivola (kn), Ida Räikkönen, Kati Korkeamäki, Iia Tolvanen ja Ulrika Walter.
  • vastaavat työntekijät: seurakuntapastori Henri Karvinen (nuoriso ja rippikoulutyö)

PAJA 3: AIKUISET

• pj. Terhi Palvanen
  • jäsenet Timo Viitanen(kn), Maria Päivänen, Margit Luoto, Raija Johansson, Maija-Liisa Kosola, Paula Liuha, Jalo Mäkiniemi, Helena Alapoti, Tuire Rauhala, Liisa Savilahti, Marjukka Strackman, Pentti Starckman ja Terttu Hangisto.
  • vastaava työntekijä: kappalainen Ensio Partanen

PAJA 4: DIAKONIA- JA SENIORITYÖ

• pj. Päivi Perko
  • jäsenet Tuija Seppänen (kn), Mirja Sivula, Timo Mäkelä, Satu Kosola, Pertti Mikkola ja Aune Ratas