Viestintätyöryhmä

Seurakunnan viestinnän ideoivana työryhmänä toimii viestintätyöryhmä. Sen tehtävänä on tukea tiedottajan työtä, antaa siitä palautetta ja arvioita sekä osallistua viestinnän taloussuunnitteluun ja seurantaan.

Viestintätyöryhmän jäseniä ovat tiedottaja ja kirkkoherra sekä kirkkoneuvoston toimikaudekseen nimeämät viestinnästä kiinnostuneet kaksi maallikkoa ja kaksi työntekijää. Ryhmän puheenjohtajana ja sihteerinä toimii tiedottaja, joka kutsuu ryhmän koolle vähintään neljä kertaa vuodessa.

Viestintätyöryhmä 2016 - 2017:
puheenjohtaja ja sihteeri Marita Miettinen (seurakunnan tiedottaja) ja muina jäseninä Maria Haapavaara, Elina Korkee, Markus Perko ja Mikko Vesamäki sekä seurakuntapastori Päivi Aikasalo, kirkkoherra Mikko Oikarinen, lähetyssihteeri Raili Paul ja diakonian työalajohtaja Henriikka Tarri.

Päivitetty: 15.9.2017/MM