Rakkautta vain

Ulrika Walter

Minun kirkkoni rakastaa. Tähän minä tukeudun ja tätä esimerkkiä minä seuraan.

Lähimmäisen rakastamista voisi kutsua kristityn tavaramerkiksi. Se ei ole ihme, kun miettii Raamatun lausetta: Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.

Tässä saattaa vain törmätä yhteen ongelmaan. Mitä jos en rakasta itseäni?

Olen itse saanut kohdata rakkautta seurakunnassa ja saanut oppia arvostamaan itseäni. Tietysti tunne saattaa vaihdella päivästä toiseen. Joskus sitä pieksää itseään liiankin rankasti. Kyse on kuitenkin tunteista, jotka vaihtelevat.

Meidän pitäisi tukeutua Raamatun sanaan ja horjumattomaan Jumalan rakkauteen meitä kohtaan. ”Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen vaan saisi iankaikkisen elämän.” Joh 3:16 

Joskus et ehkä tunne rakkautta itseäsi kohtaan, mutta tiedäthän, että sinua silti rakastetaan? Omasta kokemuksestani voin sanoa, että tämän kysymyksen kysyminen itseltään ei ole aina helppoa. 

Se, että olen saanut kasvaa seurakunnassa ja oppia Jumalan rakkaudesta aina vain lisää, on auttanut ainakin minua rakastamaan myös muita ihmisiä. Pidetään kiinni rakkaudesta, siskot ja veljet!

 ”Näin Kristus asuu teidän sydämissänne, kun te uskotte, ja rakkaus on elämänne perustus ja kasvupohja.” Ef. 3:17

Ulrika Walter
22-vuotias luokanopettajaopiskelija, viime kesän nuorisotyön ja rippikoulun kausityöntekijä