Esirukouspyyntö

Rukous on ihmisen ja Jumalan välistä vuoropuhelua. Rukouksen kautta Jumala muuttaa maailmaa ja toteuttaa tahtoaan maailmassa. Työnsä hän aloittaa rukoilijasta.

Kristitty rukoilee lähimmäisten puolesta, koska hän uskoo, että Jumala auttaa. Rukoilemalla toisten ihmisten puolesta kristitty rakastaa ja palvelee lähimmäisiään. Esirukouksessa rukoilemme yhdessä toisten kanssa monenlaisten asioiden puolesta.

Voit lähettää esirukouspyynnön alla olevalla lomakkeella. Lähetetyt esirukouspyynnöt luetaan jumalanpalveluksessa Lempäälän kirkossa. Jos haluat esirukouksesi luettavan myös Kuljun Majakkamessussa, mainitsethan siitä. Torstaihin mennessä jätetyt esirukouspyynnöt luetaan kirkossa tulevana sunnuntaina.

Esirukouspyynnöt käsitellään luottamuksellisesti. Luettaessa huolehditaan siitä, että henkilöt eivät ole tunnistettavissa, eli esimerkiksi nimiä ei lueta ääneen.

Jeesus sanoo: "Mitä te minun nimeeni vedoten pyydätte minulta, sen minä teen." Joh. 14:14

Voit lähettää esirukouspyyntösi nimettömänä. Annathan yhteystietosi (nimi sekä puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite) seurakunnan työntekijää varten, jos haluat, että sinuun otetaan yhteyttä seurakunnasta.