Seurakuntalehti

Kesän kynnyksellä Kirkonportissa valotetaan reformaattori Martti Lutherin elämäntyötä ja kerrotaan kesän tapahtumista. Lempäälän kesään kuuluu monia koti- ja pihaseuroja. Lähde rohkeasti mukaan!

Helatorstaina 25. toukokuuta pastori Ensio Partanen pukee ylleen Lutherin viitan ja eläytyy reformaattorin ajatuksiin Vanhan pappilan puutarhajuhlan esityksessä. Pienoisnäytelmän on kirjoittanut lempääläläinen tietokirjailija Ritva Mäkelä. Liisa Heinäsen jutussa Partanen ja Mäkelä pohtivat reformaattorin henkilöä ja merkitystä nykypolville.

Sääksjärven seurakuntatalon asemakaava on nytkähtänyt yhden pykälän eteenpäin. On aika suunnitella tulevaa. Kesän ajan seurakunnan nettisivuilla on avoinna kysely, jonka avulla kartoitetaan ihmisten toiveita ja näkemyksiä. Osallistu kyselyyn!

Työntekijäesittelyssä on aikuistyötä tekevä parivaljakko.

Lehden takasivulla on tuttuun tapaan kesän tapahtumakalenteri elokuun loppuun saakka.

Lehti ilmestyi 17.5.2017.

Seurakuntalehti Kirkonportti ilmestyy viisi kertaa vuodessa Lempäälän-Vesilahden Sanomien välissä. Kirkonporttipäivinä Alma Manu jakaa paikallislehden yli 6000 talouteen Lempäälän jakelualueella. Lehteä ei jaeta luukuista, joihin on merkitty mainoskielto. Lehteä ei myöskään päästä jakamaan kerrostaloissa rappuihin, joiden ulko-ovi on lukossa.

Juttutoiveita seuraaviin lehtiin ja palautetta jo ilmestyneiden lehtien sisällöstä voit antaa seurakunnan tiedottajalle, Marita Miettiselle, puh. 050 544 3302.

Seuraava Kirkonportti ilmestyy 23.8.2017.