Seurakuntalehti

Vuosittain maalis-huhtikuussa on aika ilmoittautua seurakunnan päiväkerhoon.

Keväisessä seurakuntalehdessä kerromme kerhojen varhaiskasvatuksesta ja etenkin siitä, kuinka se tukee lapsen luovuutta. Jututettavana oli Saaren perhe.

Kirkonportissa vilkutetaan iloiset heipat kahdelle vahtimestarille, Kirsti Hänniselle ja Pirkko Kuusjärvelle. Naiset ovat monille tuttuja Kuljun Majakalta. Kuusjärvi on tehnyt mittavan uran Lempäälän seurakunnassa - hän on ollut yhtäjaksoisesti työssä peräti 40 vuotta. Siunattuja eläkepäiviä!

Uudessa Minun kirkkoni -sarjassa esitellään seurakuntalaisten, luottamushenkilöiden ja työntekijöiden ajatuksia kirkosta ja seurakunnasta. Minun kirkkoni on marraskuisten seurakuntavaalien tunnus. Sarjan aloittaa viime vaalien äänikuningas Usko Gullstén.

Lehden takasivulla on kevään tapahtumakalenteri toukokuun loppuun asti - tule mukaan toimintaan!

Lehti ilmestyi 21.3.2018.

Seurakuntalehti Kirkonportti ilmestyy viisi kertaa vuodessa Lempäälän-Vesilahden Sanomien välissä. Kirkonporttipäivinä Alma Manu jakaa paikallislehden yli 6000 talouteen Lempäälän jakelualueella. Lehteä ei jaeta luukuista, joihin on merkitty mainoskielto. Lehteä ei myöskään päästä jakamaan kerrostaloissa rappuihin, joiden ulko-ovi on lukossa.

Juttutoiveita seuraaviin lehtiin ja palautetta jo ilmestyneiden lehtien sisällöstä voit antaa seurakunnan tiedottajalle, Marita Miettiselle, puh. 050 544 3302.

Seuraava Kirkonportti ilmestyy 30.5.2018.