Seurakuntalehti

Kesän tiedotuslehdessä kuljetaan kesässä.

Etusivulla Jaana Mäkinen kertoo Birgitan vaelluksesta, sisäsivuilla kurvataan Aimalaan ja tehdään kierros seurakunnan kirkkohistoriaan Mikko Tappuran johdolla.

Marraskuisia seurakuntavaaleja odotellessa esitellään myös tie kirkkovaltuutetuksi.

Lehden takasivulla on kesän tapahtumakalenteri elokuun loppuun asti - tule mukaan toimintaan!

Tie tulkoon vastaasi ystävänä.
Valaiskoon aurinko kasvojasi.
Vahvistakoon tuuli selkääsi
ja sade ympärilläsi
juottakoon vainioita.
Ja siihen saakka, kunnes
taas tapaamme toisemme,
pitäköön hyvä Jumala sinua
kädessään.
- Vanha rukous Irlannista

Lehti ilmestyi 30.5.2018.

Seurakuntalehti Kirkonportti ilmestyy viisi kertaa vuodessa Lempäälän-Vesilahden Sanomien välissä. Kirkonporttipäivinä Alma Manu jakaa paikallislehden yli 6000 talouteen Lempäälän jakelualueella. Lehteä ei jaeta luukuista, joihin on merkitty mainoskielto. Lehteä ei myöskään päästä jakamaan kerrostaloissa rappuihin, joiden ulko-ovi on lukossa.

Juttutoiveita seuraaviin lehtiin ja palautetta jo ilmestyneiden lehtien sisällöstä voit antaa seurakunnan tiedottajalle, Marita Miettiselle, puh. 050 544 3302.

Seuraava Kirkonportti ilmestyy 22.8.2018.