Seurakuntalehti

Tervetuloa Lempäälään, piispa Matti Repo!

Kirkonportin kannessa arvokas herra nostaa hattua tervehdykseen. Mustan talvipalttoon alta pilkistää papillinen valkoinen sokeripala ja purppurainen pusero. Asennossa ja miehen ilmeessä pilkahtaa huumori.

Kuvassa on Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo. Hän vierailee Lempäälässä helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna piispantarkastuksen merkeissä. Henri Karvisen kirjoittamassa jutussa kerrotaan kahden konsultin - seurakunnan kehittäjän ja oppaan - suulla seurakuntaa koskevista huomioista. Lempäälä on uuteen innostuva seurakunta!

Keskiaukeamalla esitellään helmikuussa alkavaa Yhteisvastuukeräystä. Teemana on tänä vuonna nälän ja köyhyyden torjunta. Lempäälän ja Pirkkalan seurakuntien yhdessä tuottamassa ja Vesa Keinosen kirjoittamassa jutussa kerrotaan siitä, miten seurakunnat auttavat täyttämään jääkaappia ja kurnivaa vatsaa. Monin tavoin.

Lehden takasivulla on talven tapahtumakalenteri - tule mukaan!

Lehti ilmestyi 31.1.2018.

Seurakuntalehti Kirkonportti ilmestyy viisi kertaa vuodessa Lempäälän-Vesilahden Sanomien välissä. Kirkonporttipäivinä Alma Manu jakaa paikallislehden yli 6000 talouteen Lempäälän jakelualueella. Lehteä ei jaeta luukuista, joihin on merkitty mainoskielto. Lehteä ei myöskään päästä jakamaan kerrostaloissa rappuihin, joiden ulko-ovi on lukossa.

Juttutoiveita seuraaviin lehtiin ja palautetta jo ilmestyneiden lehtien sisällöstä voit antaa seurakunnan tiedottajalle, Marita Miettiselle, puh. 050 544 3302.

Seuraava Kirkonportti ilmestyy 21.3.2018.