Seurakuntavaalien tulospalvelu

Seurakuntavaalit ovat sunnuntaina 18. marraskuuta. Ennakkoäänestys oli 6.-10. marraskuuta. Vaaleissa valitaan Lempäälän seurakunnan ylin päättävä elin, 27-jäseninen kirkkovaltuusto vuosiksi 2019-2022. Vaalien tulokset julkaistaan osoitteessa seurakuntavaalit.fi, sen jälkeen myös seurakunnan omalla sivustolla. Huom! Tulokset ovat alustavia. Seurakuntien vaalilautakunnat vahvistavat tuloksen 21. marraskuuta mennessä.

Seurakuntavaalien tulospalvelu

Seurakuntavaalien äänestysaika päättyy 18.11.2018 kello 20. Arvio valtakunnallisesta äänestysprosentista saadaan samana iltana noin klo 22. Alustavia seurakunta- ja yhtymäkohtaisia tuloksia julkaistaan seurakuntavaalit.fi -sivustolla sitä mukaa, kun niitä on syötetty vaalien laskentajärjestelmään.

Seurakuntavaalien koko Suomen tulospalveluun pääset tämän linkin takaa.

Lempäälän seurakunnan oma tulossivu on tämän linkin takana.

Vaali-iltana voi katsoa myös Vaalistudiota osoitteessa evl.fi. Lähetyksessä seurataan äänestysprosenttia ja ensimmäisiä vaalituloksia. Studiossa pohditaan asiantuntijavieraiden kanssa myös, miten demokratia toteutuu kirkossa ja mitkä asiat nousevat seurakunnissa haasteiksi uusien neuvostojen ja valtuustojen aloittaessa. Lähetys alkaa kello 21.

Vaalistudioon pääset tämän linkin takaa.

Jännittävää iltaa!