Vaalilehti

Lokakuun Kirkonportti on Seurakuntavaalit-lehden liite

Mihin kirkollisverot menevät? herättelee otsikko vaali-Kirkonportin kannessa. Sisäsivuilta löytyy vastaus: Lempäälässä seurakunta satsaa lapsiin, nuoriin ja tulevaisuuteen.

Seurakuntavaaleista kertova Kirkonportin vaalinumero (5/2018) jaettiin laajasti lempääläläisiin talouksiin loka-marraskuun taitteessa.

Talousjutun lisäksi vaalilehden antia ovat kaikkien ehdokkaiden esittely valokuvin keskiaukeamalla, viiden valitsijayhdistyksen gallup, juttu Sääksjärven asukkaiden toiveista uuden seurakuntatalon suhteen sekä lempääläläisen miehen tarina: Seurakunta auttaa vaikeina aikoina.

Poikkeuksellisesti vaalilehti ei ollut Lempäälän-Vesilahden Sanomien liitteenä, vaan se oli Seurakuntavaalit-lehden B-osa.

Seurakuntavaalit - tuhti paketti

Tuhti Seurakuntavaalit-tietopaketti tuotettiin yhteistyössä lähiseurakuntien kanssa. Mukana olivat Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan, Tampereen ja Ylöjärven seurakunnat.

Vaaliliite jaettiin 31.10.-1.11.2018. Sitä ei jaettu postiluukkuihin, joissa on mainoskielto. Lehteä ei myöskään päästy jakamaan kerrostaloissa rappuihin, joiden ulko-ovi on lukittu.

Lue vaali-Kirkonportti ja seurakuntien yhteinen Seurakuntavaalit-lehti alhaalta linkin takaa: