Kuljun seurakuntatalo Majakka

Kuljun Majakassa voi järjestää myös muisto- ja kastetilaisuuksia sekä erilaisia juhlia.
Kuljun Majakan sisäänkäynti sijaitsee koulurakennuksen vasemmanpuoleisessa osassa.

Kuljun seurakuntatalo Majakka sijaitsee koulun yhteydessä. Seurakunnalla on tilaa kaikkiaan 470 neliömetriä, ja lisäksi on käytössä yhteisiä tiloja koulun kanssa. Omia tiloja ovat päiväkerho- ja juhlatilat, takkahuone, sauna, toimisto ja hiljentymishuone.

Koulun ruokasali muuttuu tarvittaessa kirkkosaliksi, kun tilan takaosan paljeovet vedetään sivuun ja alttari otetaan esiin. Seurakunnan päiväkerhot voivat käydä koulun liikuntasalissa. Myös nuorisotyön kerhot käyttävät liikuntasalia.

Tiloja voi vuokrata. Juhlia järjestävien on hyvä tietää, että seurakunnan tiloissa ei voi tarjoilla alkoholia.

Tilojen pääsuunnittelijana toimi Arkkitehtisuunnittelu Mikko Uotila.

Seurakuntatalon osoite on Tampereentie 262.