Vanha pappila

Lempäälän Vanha pappila on valmistunut vuonna 1903, ja sen on suunnitellut arkkitehti Berndt Blom. Samalla paikalla on sijainnut pappila jo 1400-luvulla.

Pappila on yksi arvokkaimpia jugendpappiloita Tampereen hiippakunnassa ja yksi Lempäälän arvokkaimpia rakennuksia. Pappila remontoitiin 1900-luvun alun henkeen vuosina 2011-2012.

Vanha pappila palvelee kokoontumis- ja työtilana. Se on mainio paikka perhejuhliin. Talossa voi kokoontua yhtenäisessä tilassa noin 50 henkilön ryhmä. Sitä suurempi väkimäärä (max 70) on sijoitettava eri kamareihin.

Kirkkoneuvoston päätöksen mukaan seurakunnan toimitiloissa ei saa nauttia alkoholijuomia. Sääntö koskee myös Vanhaa pappilaa.

Varauksen voi sopia puhelimitse soittamalla kirkkoherranvirastoon, p. (03) 289 5111. Hinnaston saat esiin tämän linkin takaa. Täältä taas löytyy lisää kuvia pappilasta.

Pappila sijaitsee Kuokkalankosken partaalla osoitteessa Rovastintie 3.