Lahjoita lähimmäiselle joulu

Joulu ei ole kaikille yltäkylläinen. Monessa perheessä rahat ovat tiukalla eikä edes lapsille ja nuorille ole varaa järjestää juhlaa tai hankkia joululahjoja. Siksi seurakunta välittää tavallisten lempääläläisten antamaa jouluapua vähävaraisille.

Edellisinä vuosina apua on saanut vuosittain noin 200 lempääläläistä. Mukana on ollut kymmeniä lapsiperheitä. Kaikki saajat olivat jo aiemmin olleet yhteydessä seurakunnan diakoniatyöhön.

Lelujen ja joulupakettien lisäksi keräykseen voi lahjoittaa siivous- ja hygieniatarvikkeita sekä sellaisia elintarvikkeita, jotka eivät vaadi kylmäsäilytystä.

Kahvi, puurohiutaleet, jauhot, tavalliset ruokasäilykkeet ja lastenruuat ovat tehneet hyvin kauppansa. Lahjoittaa voi myös eläinmuonaa.

Lahjoitukset voi tuoda seurakunnan toimipisteisiin, kuten kirkkoherranvirastoon tai Kahvila Olkkariin niiden aukioloaikoina.

Lisätietoja: Henriikka Tarri, p. 050 544 3481, henriikka.tarri@evl.fi.

Kahvila Olkkari on avoinna:
ma-pe klo 9-16.30
la klo 10-14
Olkkari sijaitsee kirkon vastapäätä osoitteessa Tampereentie 4.
Puhelinnumero on 050 544 3372.

Kirkkoherranvirasto on avoinna:
ma 9-12 ja 13-15
ti 9-12 ja 13-17
ke suljettu
to 9-12 ja 13-15
pe 9-12
Virasto sijaitsee kirkon vieressä seurakuntatalossa ja sen osoite on Kirkkopolku 1.

Viime vuosina lempääläläiset ovat auttaneet lähimmäisiään avokätisesti, kertoo diakonian työalajohtaja Henriikka Tarri. Kuva on vuodelta 2016.