Matkalla jouluun 2017

Seuraa tähteä!

Olemme kaikki matkalla, elämän mittaisella matkalla. Mitä olet tänä syksynä kohdannut ja käynyt läpi? Kuljetko joulua kohti raskain sydämin vai onko polkusi pääosin onnellinen?

Muistamme Raamatusta viisaat miehet, tietäjät, jotka kulkivat tähden johdattamina viemään lahjoja vastasyntyneelle Jeesus-lapselle.

Matkalla oli paljon pimeää ja hämärää, mutta kirkas ja selkeä tähti johdatti heitä eteenpäin.

Tähden avulla he osasivat suunnistaa. He löysivät perille.

Katso kirkkoherra Mikko Oikarisen adventtitervehdys tämän linkin takaa.

Seuraa joulun valmisteluja somessa avainsanalla #matkallajouluun .

Kuuntele jouluista musiikkia netin kautta Jouluradiosta tämän linkin takaa.

Matka alkaa adventista

Su 3.12. klo 10 Hoosianna! Ensimmäisen adventin juhlamessu Pyhän Birgitan kirkossa.
Pappina kirkkoherra Mikko Oikarinen, kanttorina Pietari Korhonen. Musiikissa mukana Työntekijöiden projektikuoro, joht. Pietari Korhonen, Lapsikuoro, joht. Kaisa Naukkarinen ja Pyhän Birgitan Laulajat, joht. Jenni Urponen. Työntekijöiden ja luottamushenkilöiden kirkkopyhä. Messun jälkeen Tampereentielle näkyvän seimiasetelman paljastus.

Ke 6.12. klo 10 Itsenäinen Suomi 100 vuotta. Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Pyhän Birgitan kirkossa, Emmi Korpi, Pietari Korhonen. Jumalanpalveluksen jälkeen kunniakäynnit sankarihaudoilla.

Ke 6.12. klo 16 itsenäisyyspäivän hartaus Pyhän Birgitan kirkossa (Leijonat). Hartauden jälkeen kynttilöiden sytytys sankarihaudoilla.

Tärkeitä pysähdyksiä

Kauneimmat Joululaulut -yhteislaulutilaisuudet alkavat Lempäälässä lauantaina 9.12. Tänä vuonna on yhteensä 9 jouluista laulutapahtumaa. Katso ohjelma tämän linkin takaa.

Kohta perillä!

Pe 8.12. klo 18 Sanan ja rukouksen ilta joulutunnelmissa Kuljun vanhassa srk-talossa (Seurakuntatalontie 12), Terttu Ojakoski. Rukouspalvelu.

Ma 11.12. klo 18 naistenilta Kuljun Majakassa (Tampereentie 262), rukouspolku ja ehtoollinen.

Ma 11.12. Lastusten rukoushuoneen joulu (Lastustentie 500): Kello 18 lähetysmyyjäiset ja kello 19 Kauneimmat joululaulut, mukana kanttori Kaisa Naukkarinen ja pastori Emmi Korpi.

La 16.12. klo 14 Perinteinen joulujuhla Lempoisten srk-talossa. Joulukuvaelma, joulupuuroa ja -kahvit. Tervetuloa seimen äärelle! Vapaa pääsy.

To 14.12. klo 17 lähetystyön vapaaehtoisten joulukahvit Vanhassa pappilassa (Rovastintie 3)

Ke 20.12. klo 18 miesten jouluinen A-Men-saunailta Tervajärvellä (Ketkantie 247), joulupuuro ja joululauluja.

Kahvila Olkkarin aatonaatto

La 23.12. klo 10–14 Kahvila Olkkarin aatonaatto (Tampereentie 4), puuro 2,50 €, torttukahvit 2 €. Olkkarista jouluiloa pukinkonttiin, mm. villasukkia, tumppuja ja muita käsitöitä

Jouluseimi ja rukouspolku

Ideaparkin Ideakappelissa, Kauppakeskuksen vanhassa kaupungissa.
Piipahda kappeliin kauppakeskuksen aukioloaikoina.

Tiedot joulukonserteista löytyvät  konserttikalenterista.