Toiminta

Seurakunnan tehtävänä on huolehtia jumalanpalvelusten järjestämisestä, kasteen ja ehtoollisen toimittamisesta sekä muista kirkollisista toimituksista, kristillisestä kasvatuksesta ja opetuksesta, sielunhoidosta, diakoniasta ja lähetystyöstä sekä muista kristilliseen sanomaan perustuvista julistus- ja palvelutehtävistä.

Tule mukaan seurakuntamme toimintaan!

Seurakuntamme järjestää monipuolista toimintaa lapsille, nuorille, aikuisille ja vanhuksille. Näiltä internetsivuilta löydät työmuotojen esittelyt ja työntekijöiden yhteystiedot.

Lempäälän seurakunnan toiminta-ajatus

Tunnuslauseemme on: Ilo kuulua seurakuntaan. Iloon perustuva strategiamme löytyy tämän linkin takaa.

Jumalanpalvelus

Jumalanpalveluselämällä tarkoitetaan kaikkea seurakunnan kokoontumista Jumalan sanan ja sakramenttien ääreen. Jumalanpalveluselämän ydin on jokapyhäinen ehtoollisjumalanpalvelus eli messu. Sen muita muotoja ovat erilaiset messut, jumalanpalvelukset ja rukoushetket sekä kirkolliset toimitukset ja kotien rukouselämä.

Lempäälän seurakunnassa jumalanpalvelusta vietetään sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä Lempäälän kirkossa kello 10 ja Kuljun Majakassa kello 16.

Palaute

Toiveita ja palautteita seurakunnan toiminnasta ja tapahtumista voi antaa sivun yläosassa olevan Palaute-linkin kautta.