Diakonia

Seurakunta tarjoaa kesäperjantaisin keskipäivän keittoa Puistolinnassa.
Seurakunnan diakonit ovat valmiita auttamaan. Vas. diakonian työalajohtaja Henriikka Tarri, Tom Haavisto, Sanna Tiainen ja Johanna Kylmälahti.

Diakoniatyön tarkoitus on kohdata niitä ihmisiä, joille apu ei muutoin yllä. Haluamme olla tukemassa ihmisiä arjen iloissa ja suruissa. Tarkoituksenamme on auttaa hädässä olevaa kokonaisvaltaisesti. Pyrimme auttamaan henkisesti, hengellisesti sekä äärimmäisessä hädässä myös taloudellisesti. Teemme tarpeen mukaan kotikäyntejä.

Painotamme työssämme ihmisen kohtaamista. Toimintamme mallina on Raamatun tärkein ohje: Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi. Jokainen ihminen on tärkeä Jumalan kuvana.

Haluamme, että jokainen Lempäälän kunnassa asuva voisi elää ihmisarvoista elämää.

Diakonityöntekijät toimivat yhteistyössä kunnan sosiaali- ja päihdetyön kanssa.

Päivystysajat diakoniatoimistossa:

• Lempoinen: ti ja to 10–12

Diakoniatyöntekijät:

• Henriikka Tarri p.050-544 3481
  • Johanna Kylmälahti p.050-544 3348
  • Sanna Tiainen p.050-544 3349
  • Tom Haavisto p.050-544 3347

Toimintaa kesä-heinäkuussa:

• Kesäkahvit keskiviikkoisin klo 13 Puistolinnassa (Himminpoku 13).
  • Keskipäivänkeitto perjantaisin klo 12 Puistolinnassa (Himminpolku 13).
  • Hetki sanan äärellä ma-pe klo 12 Pyhän Birgitan kirkossa.

Toimintaa syksystä kevääseen:

• Mielenterveystyö: Hengellisyys voimavarana -piiri Kunnarin tiloissa Ehtookodon alueella (sininen rakennus)
  • Päihdetyö: Paremman tulevaisuuden -kerho Lempoisissa joka toinen viikko torstaisin
  • Päiväpiirit: Eläkeläisten päiväpiiri Lempoisissa joka toinen torstai, Kuljun Kulkuset joka toinen torstai sekä Sääksjärven Säkenet joka toinen keskiviikko
  • Säijän diakoniapiiri joka toinen tiistai klo 14 monitoimitalossa

Lempoisissa

• Kehitysvammaisten kerho srk-talossa joka toinen torstai klo 15
  • Paremman Tulevaisuuden raamattupiiri Vanhassa pappilassa parillisilla viikoilla torstaisin klo 13
  • Paremman Tulevaisuuden kerho Vanhassa pappilassa parittomien viikkojen tiistaisin klo 12
  • Eläkeläisten päiväpiiri klo 12 joka toinen torstai
  • Hengellisyys voimavarana -piiri maanantaisin Kunnarin tiloissa Ehtookodon alueella (sininen rakennus)

Kuljussa

• Eläkeläisten kerho Kuljun Kulkuset Kuljun Majakassa joka toinen torstai klo 12.30

Sääksjärvellä

• Sääksjärven Säkenet eli eläkeläisten päiväpiiri klo 12 keskiviikkoisin

Lisätietoja tapahtumista löydät Tapahtumat-sivuilta.