Lapset ja perheet

Lempäälän seurakunnan lapsi- ja perhetyö järjestää toimintaa kaikille lapsille ja lapsiperheille. Toiminnan perustana on kristillinen ihmiskäsitys ja arvopohja.

Koska lapsuus on tärkeä elämänvaihe, seurakunta haluaa tukea perheitä tarjoamalla kiinnostavaa ja mahdollisimman monipuolista toimintaa. Tavoittena on, että jokainen lapsi ja perhe voi löytää oman paikkansa kotiseurakunnastaan.

Lapsityön arjessa tärkein toimintamuoto on eri puolilla Lempäälää kokoontuvat päivä- ja naperokerhot.

Seurakunnan perhetyö kokoaa kaikenkokoisia ja
-ikäisiä perheitä isovanhempineen ja kummeineen seurakunnan toiminnan pariin ja yhteisten elämysten maailmaan. Samalla voi löytää eväitä siihen, miten kristillinen kasvatus voisi toteutua myös kotona.

Toiminnan muotoina ovat perhekerhot, perhekirkot, vauvakirkot, isovanhempien ja lastenlasten tapahtumat, lasten laulutapahtumat, perheleirit sekä perheiden retkipäivät.

Lisätietoja lapsi- ja perhetyön tapahtumista löydät seurakunnan nettisivujen Tapahtumat-osiosta.

Lapsi- ja perhetyöstä saat lisätietoja lapsi- ja perhetyön työalajohtaja Lea Blomqvistilta, puh. 050 544 3353.

Kerhopisteissä työskentelevien lastenohjaajien tiedot löydät täältä

Lapsi- ja perhetyön työntekijät 2017.