Päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Kerhossa on kavereita. 5-vuotias Jaakko piirsi päivän päättävän loppupiirin.

Lempäälän seurakunnan lapsityö tarjoaa monipuolista avointa varhaiskasvatustoimintaa 3-5-vuotiaille lapsille.

Elokuussa 2018 alkaviin päiväkerhoihin voi vielä hakea. Kerhoihin voivat ilmoittautua kaikki vuoden 2018 loppuun mennessä kolme vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat lapset.

Päiväkerhoihin voi ilmoittautua sähköisellä lomakkeella tämän linkin kautta.  Kun ilmoittaudut, muista painaa lähetä-nappia.  Saat vastauksen ilmoittautumisen perillemenosta.

Kerhot kokoontuvat seuraavissa paikoissa:

•  Lempoisten seurakuntatalo (alakerran päiväkerhotilat)
  •  Hakkarin yrittäjätalo (Kaakisentie 1)
  •  Kuljun Majakka (Kuljun koulun yhteydessä)
  •  Sääksjärven kerhopiste (Asuntotie 9)
  •  Nurmen rukoushuone

Valittavana on kolme tuntia kestävää kerhotoimintaa 2-3 kertaa viikossa aamu- tai iltapäivisin:

• 4-5-vuotiaille kaksi tai kolme kertaa viikossa kokoontuva ryhmä vanhempien toiveiden mukaan.
  • sisarusryhmä 3-5-vuotiaille.
  • 3-vuotiaille naperoryhmä kaksi kertaa viikossa

Seurakunnan kerhoissa on pieni kausimaksu (syksy- ja kevätkaudet, 20 € - 40 €) riippuen kerhon viikottaisten kokoontumiskertojen määrästä.

Kaikki ilmoittautuneet saavat kirjeen kotiin kesäkuun alussa, josta selviää ryhmä- ja muut tiedot.

Kaikille päiväkerholaisille on lähtenyt kerhokirje 25.5. Jos jostain syystä, ette ole saaneet kirjettä, niin otattehan yhteyttä.

Kaikki päiväkerhot alkavat elokuussa viikolla 35

Lisätietoja seurakunnan päiväkerhoryhmistä antaa Lea Blomqvist p. 050 544 3353

Ilmoittautumislomake päivä- ja naperokerhoihin.