Perhemuskari

Lempäälän seurakunnassa kokoontuu muskareita Lempäälän kirkossa ja Kuljun majakalla. Muskariin ovat tervetulleita kaikki lapset 4 kuukauden ikäisistä vauvoista noin 3-vuotiaisiin yhdessä oman aikuisen kanssa.

Muskarit kokoontuvat kerran viikossa torstaiaamupäivisin Lempäälän kirkossa ja torstai-iltapäivisin Kuljun Majakalla. Ryhmiä vetävät kanttori Terhi-Tuulia Keränen yhdessä lastenohjaaja Vuokko Ahtosaaren ja Päivi Lumirakeen kanssa.

Muskarissa lauletaan, soitetaan, leikitään ja liikutaan musiikin mukaan ja samalla opetellaan musiikin peruskäsitteitä ja rytmiikkaa. Laulut ja laululeikit ovat iloisia, rytmikkäitä ja helppoja. Niitä on mukava laulella lasten kanssa vielä kotonakin.

Muskarissa käytetään uudenlaisia rytmisoittimia. Tuokiot ovat lyhyitä ja toiminnallisia, jotta aivan pienetkin viihtyvät. Muskari kestää noin puoli tuntia. Muskarilaisilla on myös omia esiintymisiä esim. Mikkelinpäivän kirkossa.

Ryhmät kootaan ilmoittautuneiden iän mukaan. Kuhunkin ryhmään mahtuu 12 lasta ja aikuista.  Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Jatkavien muskarilaisten ei tarvitse ilmoittautua, mikäli he ovat jo ilmoittaneet jatkavansa.

- vauvaryhmä (4kk - 1v.) kello 9.30
- taaperoryhmä (1v - 2v.) kello 10.30
- Kuljun muskari (0-3v) 1. ryhmä kello 14.30 ja toinen ryhmä kello 15.30

Muskari on maksuton. Siihen ilmoittaudutaan seurakunnan nettisivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella. Muskareihin ilmoittauduttiin 15.6. mennessä, mutta muskareissa on vielä muutamia vapaita paikkoja.

Lempäälän kirkon vauvaryhmässä ja Kuljun muskareissa on vielä tilaa.

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen tämän linkin takaa.