Majakkayhteisö

on Majakkamessun ympärille rakentuva jumalanpalvelusyhteisö. Haluamme julistaa ilosanomaa armahtavasta Jumalasta ja etsiä yhdessä tapoja elää usko todeksi arjen keskellä. Haluamme tukea sinua löytämään oman paikkasi seurakunnassa ja ystäviä, joiden kanssa jakaa uskoa ja elämää.

Haluamme olla rakentamassa elävää ja avointa yhteisöä -  hengellistä kotia, jonne on helppo tulla. Tarvitsemme jokainen paikan, jossa saamme kasvaa uskossa ja kokea yhteyttä toisten kanssa. Majakalla on myös mahdollisuus palvella lahjoillaan - uskomme nimittäin, että jokaisella on jotain annettavaa.

Haluamme opetella huomioimaan toisemme ja elämään todeksi Jumalan perheen yhteyttä. Majakan toiminnassa on mukana aikuisia ja lapsia. Eri ikäiset ihmiset ovat rikkaus ja voimme oppia paljon toisiltamme.

Tervetuloa mukaan!

Toimintaamme ohjaavat kolme arvoa:

1. Otamme Jumalan tosissaan – emme totisina

Jumalan sana on totuus, joka vapauttaa iloon ja rauhaan. Emme halua elää otsa rypyssä, vaan iloita Jumalan hyvyydestä ja opetella ylistämään häntä. Haluamme kasvaa armon tuntemisessa ja innostua yhdessä Jeesuksesta!

2. Erilaisina yhdessä

Haluamme olla luomassa hengellistä kotia, jossa pidämme huolta toisistamme. Opettelemme arvostamaan erilaisuutta ja kunnioittamaan toisiamme. Keskeneräisinä ja epäonnistuvina saamme palvella lahjoillamme Jumalaa ja seurakuntaa

3. Ulospäin suuntautuminen

Haluamme opetella jakamaan Jumalan rakkautta ja kutsua toisiakin mukaan – jokainen on tervetullut! Kannamme huolta niistä, jotka ovat tuen tai avun tarpeessa. Etsimme luovia tapoja tavoittaa uusia ihmisiä Jumalan rakkauden piiriin ja osallistua kirkon lähetystehtävän toteuttamiseen.

Majakkaleirin tunnelmia!

Kokoontumispaikkanamme on seurakuntatalo Majakka, joka sijaitsee Kuljun koulun yhteydessä, osoitteessa Tampereentie 262.

Kuljun Majakan sisäänkäynti sijaitsee koulurakennuksen vasemmanpuoleisessa osassa.
Lisätietoja Majakkayhteisön toiminnasta: Matti Vehviläinen, 050 544 33 58 tai etunimi.sukunimi@evl.fi.

Lataa tästä Majakka-lehti pdf-tiedostona!