Majakkaleiri 21.-22.9.2018

Tuntuuko välillä, että arki tökkii ja yhteys Jumalaan tuntuu etäiseltä? Et ole ainut, tarvitsemme kaikki rohkaisua ja uutta virtaa. Tule tankkaamaan potkua syksyyn Jumalan sanasta ja yhteydestä!

Syksyn majakkaleirin aiheena on: Elä yhteydessä, etsi Jumalaa, muuta maailmaa. Sukellamme syvemmälle Jumalan sanaan, rukoilemme ja nautimme keskinäisestä yhteydestä. Uskomme, että tämä kaikki voimaannuttaa meitä elämään kristittyinä juuri sillä paikalla, johon Jumala on meidät arjessa kutsunut.

Ohjelmassa innostavaa opetusta, keskusteluja, ulkoilua, jakamista, Jumalan läsnäolossa viipymistä. Tämän syksyn spesiaalina hieno ESCAPE ROOM -peli ja kisailua pilke silmäkulmassa. Tämän kaiken lisäksi Terviksen järvimaisema kutsuu nauttimaan luonnon rauhasta.

Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy lauantaina klo 19. Aikuisille ja lapsille sekä yhteistä että omaa ohjelmaa. Alle kouluikäisille ja koululaisille omat ryhmät. Huomioithan, että alle 3 vuotiaille ei ole järjestetty lastenhoitoa.

Leirimaksut: 15 €/aikuinen, 10 €/lapsi, 50 €/perhe, alle 3 vuotiaat ilmaiseksi. Leirimaksut kerätään saapuessa. Varaa mielellään tasaraha!

Ilmoittaudu heti, niin varmistat paikkasi!

Ilmoittautuminen auki 13.9. saakka. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje.

Lisätietoja: Matti Vehviläinen, etunimi.sukunimi(at)evl.fi tai 050 544 33 58.

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Majakkaleirille 21. - 22.9.2018. 
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.