Tiimit ja vastuunkantajat

Raamatun mukaan seurakunta on elävä yhteisö, jossa jokaisella on jotain annettavaa (1 Kor 14:26). Tästä syystä Majakan toiminnan kulmakivenä on yhdessä tekeminen. Haluamme, että jokaisella on mahdollisuus laittaa lahjansa likoon yhteiseksi hyväksi. Voimme näin olla yhdessä palvelemassa toinen toisiamme ja samalla Jumalaa.

Tehdään siis Majakasta yhdessä oman näköisemme. Tule rohkeasti mukaan! Tutustut samalla toisiin ja löydät oman tärkeän paikkasi.

Jos olet kiinnostunut jonkun tiimin palvelutyöstä, ota rohkeasti yhteyttä tiimin vetäjiin. Jos sinulla on joku uusi idea, kerro se Matille!

TIIMIT

Alfa

Alfa on innostava kurssi kristinuskon perusteista. Tiimi vastaa joka syksy järjestettävän Alfa-kurssin järjestelyistä. Pienryhmän vetämistä, kokkausta ja monenlaista hauskaa yhdessä tekemistä luvassa.

Rukous

Rukous on kristittynä elämisen ja kaiken seurakuntaelämän perusta. Tiimi etsii luovia tapoja rukoilla yhdessä.

Media

Viestintä on tärkeää. Kun viesti kulkee ja tieto on saatavilla, on helppoa löytää oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Näin myös uudet pääsevät mukaan!

Tervetuloa

Huolehtii messun viihtyvyydestä ja siitä, että jokainen tulija voisi kokea olonsa tervetulleeksi. Tiimi järjestelee myös kirkkokahveja.

Juontajat ja seurakuntalaisen sanailijat

Hyvin toteutettu messu on tekijöidensä näköinen. Juontaja ja omasta uskostaan toisille kertova luo tärkeitä mahdollisuuksia Jumalan kohtaamiseen. Erilaiset persoonat rikastuttavat hienolla tavalla yhteistä kokoontumistamme.

Lapset

Haluamme tarjota myös lapsille mahdollisuuden kasvaa yhdessä toisten kanssa Jumalan lapsena. Pyhisopena tai klubin vetäjänä pääset arvokkaaseen ja innostavaan juttuun mukaan.

Pyhäkoulu (3-6 –vuotiaat)

Raamattuklubi (kouluikäiset)

Rukouspalvelijat

Jokaisessa messussa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Rukouspalvelijoina toimii eri-ikäisiä ihmisiä.

Musa ja tekniikka

Majakkamessu kutsuu viikoittain kohtaamaan Jumalaa. Hyvin toteutettu messu vaatii monenlaista osaamista: musiikki, äänentoisto, valot, screeni, roudaus.

PROJEKTIT

Kimbilio

Lempäälän seurakunta rakentaa yhdessä Lempäälän NMKY:n kanssa Kimbilio-turvakotia Tansanian Morogoroon. Lisätietoja täältä.

Olkkarin Wappu

Koko perheen tapahtuma Kahvila Olkkarissa, Lempäälän kirkolla ja seurakuntatalolla. Paljon hauskaa yhteistä tekemistä kaiken ikäisille ja tuotto lyhentämättömänä Kimbilio - turvakoti Tansanian naisille -hankkeen hyväksi. Vuonna 2015 juhlijoita oli noin 1000 ja Kimbiliolle kerättiin 8000 €.

Joulutalo

Lempäälän Vanha Pappila muuttuu viikoksi ennen joulua Strömsö-henkiseksi joulutunnelman tuojaksi tuoksuineen, makuineen, sävelineen, kertomuksineen, puuhineen. Vuonna 2015 joulutalossa vieraili 1000 kävijää.

OMA IDEASI?

Jos sinulla on oma ideasi, miten haluat olla kehittämässä Majakan toimintaa, ota yhteyttä Majakan pappiin, Vehviläisen Mattiin. matti.vehvilainen(at)evl.fi tai 050 544 33 58.

Lähde mukaan rakentamaan yhdessä Majakkaa!