Miehet

Juha Tapio bändinsä kanssa esiintyy A-Men -tapahtumassa Sääksjärvellä 2004

A-Men-toimintaa miehille

Mies ei helposti lähde liikkeelle ja osallistu, näin usein sanotaan. Varsinkin seurakunnan tilaisuuksiin kynnys tuntuu usein liian korkealta. Kuitenkin tarvetta puhumiseen ja jakamiseen on. Siksi Lempäälän seurakunnassa tehdään miestyötä A-Men-aatteen alla.

Miestyön tehtävänä on luoda yhteyksiä seurakunnan alueella eläviin miehiin, tukea heidän kristillistä kasvuaan ja lujittaa yhteyttä kotiseurakuntaan. Miestyössä tarjotaan mahdollisuutta ilojen ja surujen jakamiseen, muiden samanlaisissa ja erilaisissa elämäntilanteissa elävien miesten kohtaamiseen sekä vastuunkantamiseen omassa seurakunnassa.

Miestyön perusrungon muodostavat miesten kuukausittaiset A-Men-saunaillat keskiviikkoisin klo 18. Ne pidetään Tervajärven leirikeskuksessa ja sinne ovat löytäneet tiensä eri-ikäiset ja kaikenkarvaiset miehet. Yhdessäoloa, kovia löylyjä, alustuksia, elämänmakuista ja rehellistä puhetta elämästä sekä yhteinen iltapala. Näistä aineksista koostuu yksi kuukauden kohokohdista.

Miehet kokoontuvat yhteen myös kerran kuussa arkiaamuisin kello 7 Kahvila Olkkarissa kirkon vastapäätä.

Miestyössä tehdään myös retkiä miestapahtumiin, tutustutaan muiden seurakuntien miehiin, tehdään löytöretkiä kiinnostaviin kohteisiin ja järjestetään suuri A-Men-tapahtumapäivä.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Lisätietoa antaa aikuistyön pastori Saila Munukka, p. 050 5443371