Musiikki

Lempäälän seurakunnan kanttoreina toimivat Kaisa Naukkarinen (vas.), Terhi-Tuulia Keränen ja Pietari Korhonen.
Lempäälän Pyhän Birgitan kirkon uruissa on 31 äänikertaa ja ne on valmistanut urkurakentamo Veikko Virtanen vuonna 1987.

Jo Raamatun lehdillä Paavali kehottaa seurakuntaa: laulakaa kiitollisin mielin Jumalalle psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja (Kol. 3:16). Tavoitteenamme on, että musiikki olisi monipuolisesti läsnä yhteisissä kokoontumisissa.

Seurakunnassa musiikkityötä tekevät kanttorit, joiden tehtävänä on vastata jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten musiikista ja kuorojen johtamisesta. Seurakunnassa järjestetään kirkkokonsertteja ja yhteislaulutilaisuuksia omin sekä vierailevin voimin. Konserteista ja muista musiikkitapahtumista tiedotetaan Lempäälän-Vesilahden Sanomissa ja seurakunnan nettisivujen tapahtumatiedoissa.

Sinä soitto- tai laulutaitoinen ihminen, joka haluat lahjoillasi rikastuttaa ja palvella seurakuntaa, ota rohkeasti yhteyttä kanttoreihin!

Lempäälän seurakunnan kuorotarjotin löytyy täältä.

Lisätietoja musiikkitapahtumista saat Tapahtumat-sivuilta.

Lempäälän seurakunnan kanttorit:

Kaisa Naukkarinen