KONSERTTIKALENTERI 2017

TAMMIKUU

Pe 6.1. klo 18 Lauluyhtye Valkeat Lempäälän kirkossa, vapaa pääsy, kolehti.

La 14.1. klo 18 Ida-Elinan konsertti Lempäälän kirkossa, vapaa pääsy.

Su 29.1. klo 16 Klaarojen lauluiltapäivä Vanhassa pappilassa, aiheena Matildha Wrede ja palveleva rakkaus, kahvitarjoilu, vapaa pääsy.

HELMIKUU

Su 26.2. klo 18 ”Rakkaudesta”-konsertti Lempäälän kirkossa, Heli Seppälä, oboe, Lotte Nyberg, trumpetti ja Paula Siren, urut, vapaa pääsy, ohjelma 10e.

MAALISKUU

Su 12. 3. klo 18 ”Rakkautta etsimässä”, Joel Hallikaisen konsertti Lempäälän kirkossa, ohjelma 20 e, yhteisvastuukonsertti.

HUHTIKUU

Su 9.4. klo 19 Passiodraama, joht. Pekka Mäenpää Lempäälän kirkossa, vapaa pääsy.

Ke 12.4. klo 19 Pieni passio Lempäälän kirkossa. Mukana Laulun siivin-kuoro, joht. Samuel Ahtiainen, Jussi Tamminen, piano, Nina Kulhia, viulu ja Pietari Korhonen kertoja. Vapaa pääsy.

Su 23.4. klo 18 Pääsiäsibarokkia Lempäälän kirkossa. Pyhän Birgitan Laulajat -kamarikuoro, joht. Jenni Urponen, Kaisa Naukkarinen urut ja jousiyhtye: Hennariia Herkkola (viulu), Ulla-Riikka Kuisma (sello) ja Nina Kulhia (viulu). Pääsiäisajan kuoro- ja urkukoraaleja sekä Dieterich Buxtehuden kantaatti VII Ad faciem, Membra Jesu nostri -kantaattisarjasta.Ohjelma 10 e, vapaa pääsy.

TOUKOKUU

Ma 1.5. klo 15 Olkkarin vapun "Suurempi kuin elämä" -messu Lempäälän kirkossa. Pietari & Kalat -kuoro ja Anu Neuvonen & band, vapaa pääsy.

Ma 8.5. klo 18 Turvassa oot - ilta, Minna Koppanen, Päivi Perko ja Terhi-Tuulia Keränen, Lempäälän kirkossa, vapaa pääsy.

Ke 17.5. klo 18.30 "Jo joutui armas aika" -musiikki-ilta Lempäälän kirkossa. Patukuoro ja Klaarat laulavat ja laulattavat. Hartaus Henriikka Tarri. Vapaa pääsy, kolehti yhteisvastuulle.

Ma 22.5. klo 18 Pirkan opiston tutkintokonsertti Lempäälän kirkossa, instrumentteina trumpetti ja harmonikka. Vapaa pääsy.

To 25.5. klo 12-18 Puutarhajuhlat Vanhassa pappilassa, Patukuoro laulaa, haitarimusiikkia, vohvelikahvila,vapaa pääsy, Reformaatiojuhla.

KESÄKUU

To 8.6. klo 18 Sanaa sävelin -ilta Vanhassa Pappilassa. Mukana Leo Louhivaara Suomen Raamattuopistolta, kanttori Pietari Korhonen ja Patukuoro. Kahvit tilaisuuden alussa.

Pe 16.6. klo 19 Lempäälä Soi Laulukonsertti Lempoisten seurakuntatalolla, vapaa pääsy.

Su 18.6. klo 18 Kesäillan konsertti, Hannele Savolainen, sello ja Marja Kahilakoski, piano, Lempäälän kirkossa, ohjelma 10 e, vapaa pääsy.

Ti 20.6. klo 17  Himminkodon kesälaulajaiset

La 24.6. klo 10 Kansanlaulukirkko, Lempäälän kirkossa, kuoro ja soittajia, vapaa pääsy.

HEINÄKUU

Su 2.7. klo 19 Konsertti Kadulta kirkkoon-Reformaation lauluja, Vokaaliyhtye Lumous ja Fioretto Ensemble joht. Debra Gomez-Tapio, Lempäälän kirkossa, ohjelma 15e, vapaa pääsy.

Pe 7.7. klo 19 Lempäälä Soi Vanhan musiikin kurssin päätöskonsertti Lempäälän kirkossa, vapaa pääsy.

Su 9.7. klo 19 Duopianokonsertti Suomi 100, Erik T. Tawaststjerna & Hui-Ying Liu-Tawaststjerna Lempäälän kirkossa, ohjelma 5/10 e.

La 15.7. klo 15 Lempäälä Soi Pianokurssin päätöskonsertti Lempoisten seurakuntatalossa, vapaa pääsy.

Ke 19.7. klo 17 Himminkodon kesälaulajaiset

ELOKUU

Su 13.8. klo 18 "Kesäyön unelmia" -konsertti Lempäälän kirkossa. Marianne Järvinen huilu, Lukas Stasevskij sello ja Anni Collan, piano. Ohjelma 10 euroa. Vapaa pääsy.

Ke 16.8. klo 17  Himminkodon kesälaulajaiset

Su 20.8. klo 18 Tsernobyll-leirin konsertti Lempäälän kirkossa, kolehti, vapaa pääsy.

Su 27.8. klo 18 Kanttoreitten konsertti Lempäälän kirkossa.

SYYSKUU

La 9.9. klo 18 Lempäälä-päivän Kuorokonsertti Lempäälän kirkossa, Hymnus-kuoro, ohjelma 10e, vapaa pääsy.

Su 24.9. klo 17 Kirkkokonsertti Pirkanmaan syöpäyhdistyksen hyväksi Lempäälän kirkossa, Pekka Murto & co ja Ajatus esemble, potilastarinoita. Ohjelma 10 e. Kahvitarjoilu kuuluu ohjelman hintaan.

LOKAKUU

Su 1.10. klo 16 Suomalainen messu (Suomi100) Lempäälän kirkossa. Pyhän Birgitan Laulajat ja Pietari & Kalat, soitinyhtye, vapaa pääsy.

La 7.10. klo 12 Birgitan Markkinakonsertti, Pietari & Kalat ja Pyhän Birgitan Laulajat esittävät lauluja Suomalaisesta messusta Lempäälän kirkossa, vapaa pääsy.

Su 8.10. klo 18 Valon juhla, Lempäälän kirkossa, Solenne-kuoro, ohjelma 10e, vapaa pääsy.

La 28.10. klo 18-24 Lauletaan Lutheria-kirkonmäkitapahtuma, Lempäälän kirkossa, vapaa pääsy.

MARRASKUU

La 4.11. klo 15 Pyhäinpäivän Kantaattionsertti Lempäälän kirkossa, ohjelmassa Bachin kantaatti Nur jeden das Seine (163) ja Schützin viisi motettia (Qui commisisti), Anneliina Koskinen, sopraano, Elina Aho-Kuusama, altto, Mats Lillhannus, tenori ja Lauri Solin, basso sekä kuuden soittajan yhtye. Konserttien taiteellinen vastaava/suunnittelija on vanhan musiikin spesialisti Mats Lillhannus, vapaa pääsy.

Su 12.11. klo 17 Eeva Petäkosken runoiltapäivä Lempoisten srk-talossa klo 17, vapaa pääsy.

Su 19.11. klo 18 Jukka Leppilampi, Marzi Nyman, Maria Ylipää ja ToveLeppilampi konsertoivat Lempäälän kirkossa. Liput ennakkoon  15e Lippu.fi-kautta.

Su 26.11. klo 18 Turvassa oot -ilta Lempäälän kirkossa, vapaa pääsy.

JOULUKUU

Ti 5.12. klo18.30 Lempäälän Mieskuoron Suomi 100-konsertti Lempäälän kirkossa, ohjelma 15e.

Pe 8.12. klo 19 Pirkan opiston Suomi 100-konsertti Lempäälän kirkossa.

Pe 15.12. klo 19 Maksetut viulut- joulukonsertti Lempäälän kirkossa.