KONSERTTIKALENTERI 2018

HELMIKUU

Pe 9.2. klo 19 Vivaldin vuodenajat -konsertti, Tampereen konservatorion kamariorkesteri, Lempäälän kirkossa, viulusolisteina Saara Kangas, Sanni Talvitie, Matleena Kinnanen ja Katariina Lankinen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 € Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Su 11.2. klo 12-15 Liu Lau Laskiaista-tapahtuma kirkonmäellä ja Myllyrannassa. Talvilaulutuokio Lempoisten srk-talolla klo 12.45, mukana lapsikuorolaisia. Vapaa pääsy.

MAALISKUU

Su 11.3. klo 17 Kuorokonsertti "Kirkko olkoon niin kuin puu" Lempäälän kirkossa, kamarikuoro Comes, Markku Lautjärvi, tenori, joht. Jouni Vaaja. Vapaa pääsy, ohjelma 5 €.

Su 18.3. klo 18 Marian päivän Kitarakonsertti -Barokista nykyaikaan- Lempäälän kirkossa
Toni Tatti, kitara ja teorbi, vapaa pääsy.

Su 25.3. klo 19 Passiodraama (säv. Tytti Jäppinen) Lempäälän kirkossa, joukko kuorolaisia ja vapaaehtoisia, sov. ja joht. Pekka Mäenpää. Vapaa pääsy.

HUHTIKUU

Su 15.4. klo 18 "Tampereen torvet" - Kevätsoitto käyrätorvin ja uruin, Tampereen Filharmonian käyrötorviryhmä: Pauliina Koskela, Timo Ruskeepää, Jouni Suuronen ja Jaakko Välimäki, muknana Pietari Korhonen, urut, Lempäälän kirkossa, ohjelma 10 e YV:n hyväksi, vapaa pääsy.

Su 22.4. klo 18 Iltamusiikki Lempäälän kirkossa, Pyhän Birgitan Laulajat, joht. Terhi-Tuulia Keränen. Vapaa pääsy, ohjelma 5e Yhteivastuukeräyksen hyväksi.

TOUKOKUU

Ti 1.5. klo 15 Suomalainen messu Lempäälän kirkossa. Mukana Projektikuoro ja bändi. (Liittyy Olkkarin vappu -tapahtumaan).

Su 13.5. klo 17 Äitienpäiväkonsertti Lempäälän kirkossa, esiintyy Kyösti Mäki-Mattila, järj. Lions Club Lempäälä/Kipinä.

KESÄKUU

Su 10.6. klo 18 Kesäillan konsertti Lempäälän kirkossa. Seeli Toivio sello ja Pauliina Hyry urut. Ohjelma 10/5 euroa, vapaa pääsy.

La 23.6. klo 10 Kansanlaulumessu Lempäälän kirkossa

HEINÄKUU

ELOKUU

Su 19.8. klo 18 Konsertti (Suomi 1918 sarjan tilaisuus) Lempäälän kirkkossa. Toivo Kuulan (100 v.kuolemasta) ja Oskar Merikannon (150 v.syntymästä)rakastetuimpia lauluja sekä muutama kappale viululle/sellolle ja pianolle.
Esiintyjinä Jussi Järvenpää baritoni, Leila Puhakka sopraano, Anna Kulmala piano ja Sauli Kulmala viulu / Eeva Leijo sello. Ohjelma 5 euroa, vapaa pääsy.

Ke 22.8. klo 18 Virsilauluilta Vanhassa pappilassa

Ke 29.8 .klo 18 Virsilauluilta Vanhassa pappilassa

SYYSKUU

Su 2.9. klo 18 Konsertti "Elämäni on lauluni"-50 vuotta laulaen, Leo Louhivaaran konsertti Lempäälän kirkossa, mukana Kipinät-kuoro ja Pietari Korhonen, järj. Suomen Raamattuopisto ja Lempäälän seurakunta. Vapaa pääsy. Ohjelma 10e.

Ke 19.9. Valtakunnallinen kirkkomusiikkipäivä. Kuoroesiintymisiä Lempäälän Paviljongissa.

LOKAKUU

MARRASKUU

La 5.11. klo 15 Pyhäinpäivän konsertti Lempäälän kirkossa, vapaa pääsy.

Ke 14.11. klo 18 Sirkka ja Kauko Uoti 220v-muistokonsertti Lempäälän kirkossa, Juha Yli-Knuuttila, tenori ja Juhani Laurila, piano ja urut.

JOULUKUU

Su 2.12. klo 18 Joulukonsertti Lempäälän kirkossa, Pekka Murto & co.

Ke 5.12. Lempäälän Mieskuoron konsertti Lempäälän kirkossa.

Pe 7.12. Joulukonsertti

Pe 14.12. klo 19 Lucia musiikkidraama (säv/san Anu Neuvonen) Lempäälän kirkossa. Pietari & Kalat.

To 20.12. klo 19 Kuorojen joululaulajaiset Lempäälän kirkossa, vapaa pääsy.