KONSERTTIKALENTERI 2018

HELMIKUU

Pe 9.2. klo 19 Vivaldin vuodenajat -konsertti, Tampereen konservatorion kamariorkesteri, Lempäälän kirkossa, viulusolisteina Saara Kangas, Sanni Talvitie, Matleena Kinnanen ja Katariina Lankinen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 € Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

MAALISKUU

Su 11.3. klo 17 Kuorokonsertti "Kirkko olkoon niin kuin puu" Lempäälän kirkossa, kamarikuoro Comes, Markku Lautjärvi, tenori, joht. Jouni Vaaja. Vapaa pääsy, ohjelma 5 €.

Su 18.3. klo 18 Marian päivän Kitarakonsertti -Barokista nykyaikaan- Lempäälän kirkossa
Toni Tatti, kitara ja teorbi, vapaa pääsy.

Su 25.3. klo 19 Passiodraama (säv. Tytti Jäppinen) Lempäälän kirkossa, joukko kuorolaisia ja vapaaehtoisia, sov. ja joht. Pekka Mäenpää. Vapaa pääsy.

HUHTIKUU

Su 22.4. klo 18 Iltamusiikki Lempäälän kirkossa, Pyhän Birgitan Laulajat, joht. Terhi-Tuulia Keränen. Vapaa pääsy, ohjelma 5e Yhteivastuukeräyksen hyväksi.

TOUKOKUU

Ti 1.5. klo 15 Suomalainen messu Lempäälän kirkossa (Olkkarin vappu)

Su 13.5. klo 16 Äitienpäiväkonsertti Lempäälän kirkossa, esiintyy Kyösti Mäki-Mattila, järj. Lions Club Lempäälä.

KESÄKUU

Su 10.6. klo 18 Kesäillan konsertti Lempäälän kirkossa