Kipinät

Kipinät (entinen Patukuoro) on noin 15 hengen mukava, innokas, sekä mies- että naisäänistä koostuva lauluporukka.

Tyypillisin harjoitusaika on torstai klo 14 Vanhassa Pappilassa (Rovastintie), mutta ei joka viikko. Kuorolainen saa aina kevättä ja syksyä koskevan ohjelman, josta selviää tarkemmat ajankohdat.

Ohjelmistossa on lähinnä uudempia hengellisiä lauluja. Viime aikoina ohjelmistossa on ollut paljon Viisikielinen -laulukirjan lauluja sekä uuden virsikirjan lisävihkon virsiä.

Tervetuloa rohkeasti mukaan myös uudet laulajat! Kuoroon on kaikki tervetulleita ja aiempaa kuorokokemusta ei tarvita. Ei koelaulua, eikä äänissä laulamista!

Lisää kuorosta voit kysyä kuoronjohtaja Pietari Korhoselta 050 544 3346, etunimi.sukunimi@evl.fi

Kuoron tulevia esiintymisiä:

Su 2.9. klo 18 "Elämäni on lauluni" -konsertti Lempäälän kirkossa. Leo Louhivaara ja Kipinät.

Ke 26.9. klo 18 Iltakirkko Kivalakodissa

Su 28.10. klo 10 Messu Lempäälän kirkossa.

To 8.11. klo 12.30 Eläkeläisten päiväpiiri Kuljun vanhalla srk-talolla

Su 2.12. klo 10 Adventtimessu Lempäälän kirkossa (Klaarat ja Kipinät)

To 20.12. klo 19 Kuorojen joululaulajaiset Lempäälän kirkossa.