Pyhän Birgitan Laulajat

Pyhän Birgitan Laulajat on aikuisille suunnattu kamarikuoro. Kuoron ohjelmisto käsittää monipuolista kirkkomusiikkia menneiltä vuosisadoilta nykypäivään. Kuoro pyrkii vuosittain esittämään jonkin laajemman teoksen.

Kuoro harjoittelee ja esiintyy projektiluontoisesti. Harjoituspäivät ovat yleensä joko perjantai (ilta) tai lauantai (aamupäivä). Harjoitukset pidetään Lempäälän srk-talossa. Lastenhoito on järjestetty harjoitusten ja esiintymisten ajaksi.

Syksyn 2015 kohokohta on kuoron 20-vuotisjuhlakonsertti 20.9. klo 19 Pyhän Birgitan kirkossa. Kuoroon otetaan uusia laulajia juhlakonsertin jälkeen. Kysy lisää kuoron johtajalta, kanttori Terhi-Tuulia Keräseltä, p. 040 804 9140 tai

Pyhän Birgitan Laulajat esiintymässä kuoronjohtajansa Pietari Korhosen kanssa Kuljun uusien srk-tilojen käyttöönottojuhlassa.
Pyhän Birgitan Laulajat 10-vuotisjuhla-tunnelmissaan syksyllä 2005.
Kuoromme pizzalla onnistuneen kevätkonsertin jälkeen toukokuussa 2006.
Kantaattikonsertin yhteispotretti keväältä 2008.
Pyhän Birgitan Laulajat on nykyään osa Lempäälän Kirkkokuoro ry:tä, joka juhli 90 -vuotista taivaltaan juhlamessun ja -konsertin merkeissä kesäkuussa 2011.
Konsertti yhdessä Tampereen Kamarimusiikkiseuran orkesterin kanssa toukokuussa 2012 Pispalan kirkossa.