Nuoret

Lempäälän nuoren seurakunnan viikko on täynnä toimintaa, ja jokaiselle on jotakin. Olitpa sitten vastuunkantaja, urheilija, pohtija, lauleskelija, saunoja, rukoilija, puhuja tai kuuntelija, sinulle on paikka nuoressa seurakunnassa. Ja halusitpa sitten oppia uusia asioita Jumalan maailmasta, tavata muita nuoria, kysellä kipeitä kysymyksiä tai vain löytää paikan, jossa olla oma itsensä, niin sinua odotetaan jo täällä!

Esitesivulta löydät meneillään olevan kauden toimintaesitteen pdf:nä.

Viikkotoimintaosiosta näet supernopeasti, mitä Lempäälän nuoren seurakunnan viikko pitää sisällään.

Isoskoulutusosiosta näet isoskoulutusten kuvaukset sekä päivämäärät. Siellä voit myös ilmoittautua mukaan.

Megajatkiksen sivulta löydät tarvittavat tiedot vuoden 2018 jatkiksesta ja voit ilmoittautua.

Leiri-ilmoittautumisosio pitää sisällään tulevien leirien ja retkien ilmoittautumismahdollisuuden sekä niiden liittyvät leirikirjeet ja turvatietolomakkeet.

Erityisnuorisotyön sivu kertoo, millä tavoin erityisnuorisotyö Lempäälässä toimii.