Erityisnuorisotyö

Lempäälän seurakunnan erityisnuorisotyön tavoitteena on tukea etenkin oman elämänhallintansa kanssa kamppailevia nuoria ja perheitä sekä ohjata heitä mukaan seurakunnan toimintaan. Harjoittelemme yhdessä arjen perustaitoja, sosiaalista kanssakäymistä ja tutustumme monenlaiseen harrastustoimintaan. Keskustelemme nuoren kanssa henkilökohtaisesti ja voimme suunnitella hänen kanssaan tulevaisuutta.

Laajemmin erityisnuorisotyön tavoitteena on ennaltaehkäistä nuorten ja perheiden pahoinvointia. Valistus ja ehkäisevä työ tapahtuu suurelta osin yhteistyössä kunnan eri sektorien ja erilaisten yhdistysten kanssa. Yhteisin voimin pyrimme ehkäisemään päihteistä, väkivallasta, moraalittomuudesta yms. johtuvia ongelmia.

Käytännön työkaluina ovat mm. kerhotoiminta, leirit, henkilökohtainen ohjaus, oppitunnit, tapahtumat, konsertit ja tiedotteet. Erityisnuorisotyöntekijän työpiste sijaitsee Hakkarin yrittäjätalolla (HOPE), mutta parhaiten hänet tavoittaa puhelimitse.

Jos sinulle tulee mieleen jotakin nuorisoon liittyviä kysymyksiä, ota ihmeessä yhteyttä!

Kimmo Lämsä
kimmo(at)hopenews.net