Facebook-arvonnan säännöt - Sääksjärven seurakuntatalon nimikilpailu

Sääksjärven uuden seurakuntatalon nimikilpailu on seurakunnan Facebookissa 4.-10. toukokuuta.

Vastaajat osallistuvat Dammenbergin lahjakortin ja yrityksen lahjoittaman makean tuotepaketin arvontaan (arvo yht. 100 €).

Sääksjärven uusi seurakuntatalo saa oman nimen. Ehdotukset KEIDAS ja SATAMA ovat finaalissa.
Arvontaan voi osallistua maanantaihin 10. toukokuuta asti.

Voittaja arvotaan tiistaina 11. toukokuuta. Kirkkoneuvosto käsittelee nimiasiaa kokouksessaan tiistaina 11. toukokuuta.

Seurakunnan Facebookiin pääset suoraan tämän linkin takaa.

1. Arvonnan järjestäjä

Lempäälän seurakunta

Manttaalitie 15, porras A1

PL 40, 37501 Lempäälä

2. Osallistumisaika

Osallistumisaika ilmoitetaan ko. arvonnan yhteydessä.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan aina kommentoimalla arvontajulkaisua.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Voittaja arvotaan Facebookissa aina arvontajulkaisua kommentoineiden joukosta. Osallistumisajan päättyminen ilmoitetaan aina arvonnan yhteydessä. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen 2 päivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Kaikki osallistujiin ja voittajaan liittyvä viestintä tuhotaan 1 kk aikana, kun voittaja on tavoitettu ja palkinto on toimitettu hänelle. Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla Lempäälän seurakunnassa, ellei arvontajulkaisussa toisin mainita.

5. Arvontapalkinto

Arvontapalkinto ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

Palkinto on noudettava henkilökohtaisesti eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 päivässä, arvotaan uusi voittaja. Facebook ei ole mukana arvonnan järjestäjänä, sponsorina tai suosittele arvontaa, vaan tarjoaa ainoastaan alustan arvonnan järjestämiselle.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Lempäälän seurakunta rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon.

7. Sääntöjen muuttaminen

Lempäälän seurakunta pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

8. Arvonnan julkisuus

Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ja kuvansa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan jakaa julkisesti Lempäälän seurakunnan sosiaalisen median kanavissa.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Lempäälän seurakunnan tietosuojaselosteisiin ja rekistereihin voit tutustua tällä sivulla .