Rukous muuttaa maailmaa ja rukoilijaa

Rukous on ihmisen ja Jumalan välistä vuoropuhelua. Rukouksen kautta Jumala muuttaa maailmaa ja toteuttaa tahtoaan maailmassa. Työnsä hän aloittaa rukoilijasta.

Kristitty rukoilee lähimmäisten puolesta, koska hän uskoo, että Jumala auttaa. Rukoilemalla toisten ihmisten puolesta kristitty rakastaa ja palvelee lähimmäisiään. Esirukouksessa rukoilemme yhdessä toisten kanssa monenlaisten asioiden puolesta.

Voit lähettää esirukouspyynnön alla olevalla lomakkeella. Lähetetyt esirukouspyynnöt luetaan jumalanpalveluksessa Lempäälän kirkossa. Jos haluat esirukouksesi luettavan myös Kuljun Majakkamessussa, mainitsethan siitä. Torstaihin mennessä jätetyt esirukouspyynnöt luetaan kirkossa tulevana sunnuntaina.

Esirukouspyynnöt käsitellään luottamuksellisesti. Luettaessa huolehditaan siitä, että henkilöt eivät ole tunnistettavissa, eli esimerkiksi nimiä ei lueta ääneen.

Jeesus sanoo: "Mitä te minun nimeeni vedoten pyydätte minulta, sen minä teen." Joh. 14:14

Esirukouspyyntö
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.