Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakka

Tampereentie 262, 37560 Lempäälä

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Kuljun seurakuntatalo Majakka sijaitsee koulun yhteydessä. Seurakunnalla on tilaa kaikkiaan 470 neliömetriä, ja lisäksi on käytössä yhteisiä tiloja koulun kanssa. Omia tiloja ovat päiväkerho- ja juhlatilat, takkahuone, sauna, toimisto ja hiljentymishuone.

Koulun ruokasali muuttuu tarvittaessa kirkkosaliksi, kun tilan takaosan paljeovet vedetään sivuun ja alttari otetaan esiin. Seurakunnan päiväkerhot voivat käydä koulun liikuntasalissa. Myös nuorisotyön kerhot käyttävät liikuntasalia.

Tiloja voi vuokrata.

Tilojen pääsuunnittelijana toimi Arkkitehtisuunnittelu Mikko Uotila.

Lue lisää Tilavuokrat

Lastenhoitohuone

Tampereentie 262, 37560 Lempäälä

Majakkamessu

Messun aiheena on kiitollisuus (15.su.hell.)
Majakkamessu on elämänmakuinen ja rento jumalanpalvelus kaiken ikäisille (os. Tampereentie 262). Hyvää musiikkia ja arjen keskeltä nousevaa rukousta. Pienille lapsille pyhäkoulu ja alakoululaisille raamattuklubi. Rukouspalvelu.

Tampereentie 262, 37560 Lempäälä

Pietari & Kalat