Tervajärven leirikeskus

Ketkantie 247, 37550 Lempäälä

Tervajärven leirikeskus

Seurakunnan leirikeskus Tervajärven rannalla valmistui 1976, ja sitä laajennettiin ja peruskorjattiin vuonna 1998. Tilat ovat ahkerassa käytössä ympäri vuoden. Rippileirien lisäksi Tervajärvellä järjestetään paljon muitakin leirejä, tapahtumia ja tilaisuuksia.

Majoituspaikkoja on uudella ja vanhalla puolella yhteensä 57 henkilölle. Lisäksi leirikeskuksessa on opetus- ja kokouskäyttöön erikokoisia tiloja, kaksi saunaa sekä takkahuone.

Löytötavaroita säilytetään kuukausi

Tervajärvellä on leirejä tai tapahtumia lähes joka viikonloppu. Löytötavaroita ja vaatteita kertyy paljon. Niitä säilytetään keskuksen tiloissa kuukauden verran, ja niitä voi tiedustella suoraan leirin vetäjältä tai tapahtuman järjestäjältä. Tämän jälkeen käyttökelpoiset vaatteet viedään myyntiin lähetyksen Toivontori-kirpputorille. Sen tuotto käytetään naisten turvakodin rakentamiseen Tansaniassa.

Ketkantie 247, 37550 Lempäälä

A-men-sauna

A-men sauna. Vieraana Miika Åfelt, Suomen Raamattuopistolta.

Ketkantie 247, 37550 Lempäälä

Lempoisten päiväpiirin retki

Retki Tervajärvelle. Auto kirkkotorin pihasta klo 11.15, vanhaa Tampereentietä Moisioon asti ja paluu klo 14. Pysäkeiltä pääsee kyytiin.