Pieni Passio

Pieni Passio Pyhän Birgitan kirkko

Jeesuksen kärsimystie lauluin

Pieni passio kuvaa koruttomasti ja yksinkertaisesti musiikin keinoin kärsimyshistorian. Passio etenee lauluin, joihin saadaan vaihtelua yksinlaulu- ja kuoro-osuuksia vuorottelemalla.

säv. Samuel Ahtiainen
san. Mirjam Saarela Markuksen evankeliumin mukaan
sov. Jussi Tamminen

Pienen Passion esittävät Laulun Siivin -kuoro Valkeakoskelta, joht Samuel Ahtiainen, Juuso Horelli piano ja Saara Tamminen viulu.
Vapaa pääsy ja ilmainen ohjelma.

Lähetyskirppis Toivontori avoinna

Laitetaan hyvä kiertämään... täällä on senteillekin käyttöä.

Pyhän Birgitan kirkko

Messu

Kesämökkiläisten kirkkoon kutsutaan erityisesti kesäasukkaita, mutta kaikki ovat tervetulleita valoisaan kesäkirkkoon.
Messun jälkeen on kirkkokahvit seurakuntatalossa. Pienessä juhlahetkessä Juhani Laurila soittaa suomalaisia pianosävellyksiä ja kirjailija
Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa. Lämpimästi tervetuloa!

Lempoisten seurakuntatalo

Kesäinen kirkkokahvijuhla

Kesäjuhla kesämökkiläisten kirkon päätteeksi Lempoisten seurakuntatalossa. Juhani Laurila soittaa suomalaista pianomusiikkia ja kirjailija Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa.Tervetuloa valoisaan kesähetkeen!