Rukouksen majatalo

Kahvila Olkkari - Olkkari

Tule ja tuo omat rukousaiheesi - meillä on rukouksia kuuleva Jumala.

Rukouksen majatalo Olkkarissa klo 18.30.

lähetyssihteeri, tiedottajan sijainen

Lähetystyö, Kahvila Olkkari, Toivontori. Viestinnässä päivä viikossa (ma).

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.

Pyhän Birgitan kirkko

Messu

Kesämökkiläisten kirkkoon kutsutaan erityisesti kesäasukkaita, mutta kaikki ovat tervetulleita valoisaan kesäkirkkoon.
Messun jälkeen on kirkkokahvit seurakuntatalossa. Pienessä juhlahetkessä Juhani Laurila soittaa suomalaisia pianosävellyksiä ja kirjailija
Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa. Lämpimästi tervetuloa!

Lempoisten seurakuntatalo

Kesäinen kirkkokahvijuhla

Kesäjuhla kesämökkiläisten kirkon päätteeksi Lempoisten seurakuntatalossa. Juhani Laurila soittaa suomalaista pianomusiikkia ja kirjailija Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa.Tervetuloa valoisaan kesähetkeen!

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa