Helatorstain messu

Pyhän Birgitan kirkko

Kesän kynnyksellä juhlimme helatorstaita, Kristuksen taivaaseenastumisen päivää. On kulunut neljäkymmentä päivää pääsiäisestä. Olet lämpimästi tervetullut messuun!

"Galilean miehet, mitä te siinä seisotte katselemassa taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teidän luotanne taivaaseen, tulee kerran takaisin, samalla tavoin kuin näitte hänen taivaaseen menevän." (Ap.t. 1:11)

Pyhäpäivä: Helatorstai
Kirkko - Kirkkosali
Liturgi: Leena Sorsa
Kanttori: Terhi-Tuulia Keränen
Suntio: Krista Lindqvist
Kolehti: Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen, Kirkkohallitus

Messu

Kesämökkiläisten kirkkoon kutsutaan erityisesti kesäasukkaita, mutta kaikki ovat tervetulleita valoisaan kesäkirkkoon.
Messun jälkeen on kirkkokahvit seurakuntatalossa. Pienessä juhlahetkessä Juhani Laurila soittaa suomalaisia pianosävellyksiä ja kirjailija
Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa. Lämpimästi tervetuloa!

Lempoisten seurakuntatalo

Kesäinen kirkkokahvijuhla

Kesäjuhla kesämökkiläisten kirkon päätteeksi Lempoisten seurakuntatalossa. Juhani Laurila soittaa suomalaista pianomusiikkia ja kirjailija Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa.Tervetuloa valoisaan kesähetkeen!

Aamurukoushetki kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään!