Kesäkahvit Puistolinnassa

Keskiviikkoisin klo 13 Himminpolku 13

Puistolinnan (Himminpolku 13) tunnelmallisessa pikku tuvassa kahvitellaan, jutellaan ja lauletaan virsiä yhdessä. Mukana on aina joku diakoniatyöntekijöistä sekä diakonian kesätyöntekijä.

Kesäkahvit ja keskipäivän keitto (perjantaisin klo 12) ovat edellisvuosina saaneet kiitosta erityisesti rennosta tunnelmastaan. Keskipäivän keitolle ja kesäkahveille tullaan syömään, mutta myös kohtaamaan muita ihmisiä ja keskustelemaan vapaasti. Molemmat tapahtumat ovat hyvin vapaamuotoisia, ja paikalla on aina joku seurakunnan työntekijöistä. Seurakunta kannustaa jokaista rohkeasti tulemaan paikalle, vaikka ei olisi ennen käynytkään. Paikalle kannattaa tulla vaikka vain katsomaan Puistolinnan kaunista pitsihuvilaa ja nauttimaan kesäisistä järvinäkymistä. Yhteiset hetken tarjoaa seurakunnan diakoniatyö.

Vanha pappila

A-men-miesten kesäsauna

Miesten kesäsauna torstaisin klo 18 Vanhan pappilan saunalla.