Keskipäivän keitto Puistolinnassa

pe 5.7. kello 12.00

Muu tila

Perjantaisin klo 12

Kesäperjantaisin kannattaa suunnistaa terveyskeskuksen lähellä sijaitsevaan Puistolinnaan, jossa on puolenpäivän aikaan tarjolla herkullinen keittolounas. Keskipäivän keitto on ollut suosittu edellisinä vuosina ja kerännyt yleensä paikalle noin 30-40 lounastajaa. Aurinkoisella ilmalla levittäydytään sisätiloista idyllisen vanhan puutalon pihamaalle.
Ateriasta ei peritä hintaa, mutta ruoka-aineista voi halutessaan jättää pienen lahjoituksen yhteiseen kolehtikippoon. Keitto on tarkoitettu kaikenikäisille. Siitä voi tulla nauttimaan yksin tai yhdessä ystävän, työkaverin tai perheen kanssa.

Keskipäivän keitto ja kesäkahvit (keskiviikkoisin klo 13) ovat edellisvuosina saaneet kiitosta erityisesti rennosta tunnelmastaan. Keskipäivän keitolle ja kesäkahveille tullaan syömään, mutta myös kohtaamaan muita ihmisiä ja keskustelemaan vapaasti. Molemmat tapahtumat ovat hyvin vapaamuotoisia, ja paikalla on aina joku seurakunnan työntekijöistä. Seurakunta kannustaa jokaista rohkeasti tulemaan paikalle, vaikka ei olisi ennen käynytkään. Paikalle kannattaa tulla vaikka vain katsomaan Puistolinnan kaunista pitsihuvilaa ja nauttimaan kesäisistä järvinäkymistä. Yhteiset hetken tarjoaa seurakunnan diakoniatyö.


Katso myös

ke 18.9. klo 8.00 -9.00

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään!
ke 18.9. klo 11.00 -14.00

Muu tila

Lähetyskirppis Toivontori avoinna

Laitetaan hyvä kiertämään... täällä on senteillekin käyttöä.
ke 18.9. klo 18.00

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Miesten avoin raamattupiiri

Miesten avoin raamattupiiri.